No ještě se neprodala, tak to asi nejde prodat, jak rohlík....Když se neprodá neprodá, když jo, manželka bude spokojená víc Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Nechci být rejpal, ale sleduji německou inzerci jakožto zájemce. A podobné se dají koupit o 30 až 50 levněji. Nedivím se, že to nikdo nekoupí za vaši cenu.
Na druhou stranu, pokud to nechcete prodat a inzerujete to pouze na nátlak manželky, pak to chápu a děláte to dobře.
Tak určitě Pošlete sem adventure dvouvačku s třemi kufry a nájezdem do 60 tis.km za 180 tis.kč. Jsem zvědavý jelikož inzerce a to i ty vaše Německé projíždím denně.
je : R1200GSA Triple Black 2012
bylo : R1100GS 1994 , R1150GS výročka 2001, R850GS 1997, K1100LT 1993, R1150GSA 2002
Ta cena je naprosto v pohodě. Jestli se dá tahle motorka koupit v Německu o 50tkc levneji, tak bych chtěl vědět kde.
Jednoduchá rada. Kup si tri pivka, manzelce řekni, že te odpoledne neuvidí a motorku trošku vypucuj a pěkně ji nafoť.
Pres svátky ji stejne neprodáš, ale začátkem roku máš větší šanci.
Kuba
Upravil cejsi dne 15.12.2024 13:16
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
Po něčem podobném koukám, ale nechci Adventuru. Za mě je cena OK, ale co by mě zajímalo a případně odrazovalo, proč odešly ty řídící jednotky... Ten kryt na světlo bych sundal a kryty na svody, trochu to umyl a nafotil znovu.
Souhlas, kryty svodu dolů a ještě bych poresil orezly vypustak na převodovce. Vypadá to jak vytažený z baltu. Nový fotky bez kufrů, ty vyfotit sólo ať jde viděl celá motorka
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Hlavně mi neříkejte, že jako se prodává víc moto ,,leštěnka,, než moto co jezdí... já nejsem bazar alá MonteCarlo, Vašich rad si cením.
Přešel jsem na Hiluxe a prostě jednu hračku zanedbávám. A tou hračkou je GSA a nabízím, jak to je a nějak to nehodlám zkrášlovat. Teda prozatím. Může se stát, že na jaře, když to nepůjde do světa změním názor.
Jednotky odešly při jízdě, nevím nad čím dumat, nic jiného tam není. Někdo to přizná někdo to nepřizná.
Michal_ napsal:
Nechci být rejpal, ale sleduji německou inzerci jakožto zájemce. A podobné se dají koupit o 30 až 50 levněji. Nedivím se, že to nikdo nekoupí za vaši cenu.
sleduj dál a ona ti i sama z Německa přijede i přihlásí
Upravil John_Ice dne 16.12.2024 23:14
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
John_Ice> bohužel žijeme v době, kdy to jinak nejde. Vím jak jsem před lety prodával já. V inzerátu fotky z cest a byl průšvih. Nikdo ani ťuk. Kámoš mi tehdá řekl, umej to, sundej kufry ať motorka nevypadá že objela půl světa, pořádně nafoť a uvidíš. A světe div se, najednou i volali lidi a nakonec sem motorku prodal
Michal_ napsal:
Na druhou stranu, pokud to nechcete prodat a inzerujete to pouze na nátlak manželky, pak to chápu a děláte to dobře.
Proč si jí jakožto zájemce nekoupíš v německu sám když je to tam tak levný,zajed si pro ní a nemusíš sjíždět inzerci jo aha ona už je prodaná,ta pěkná levná je až v Hamburku,němec mě nebere telefon ,chce složit nejdřív peníze na účet,já mu nerozumím pls help.Ona má sloupnutý homologační štítek kde ho seženu,aha v Bmw za něj chtějí nesmysl pls help neznáte někdo tiskárnu ketrá by to udělala za levno.
Michal_ napsal:
Proč si jí jakožto zájemce nekoupíš v německu sám když je to tam tak levný,zajed si pro ní a nemusíš sjíždět inzerci jo aha ona už je prodaná,ta pěkná levná je až v Hamburku,němec mě nebere telefon ,chce složit nejdřív peníze na účet,já mu nerozumím pls help.Ona má sloupnutý homologační štítek kde ho seženu,aha v Bmw za něj chtějí nesmysl pls help neznáte někdo tiskárnu ketrá by to udělala za levno.
Jo kamaráde zajed si pro ni a ušetři si 50k.
..........
Ale člověk se nesmí divit. Registrace jen kvůli tomu, aby mohl napsat velké moudro.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Michal_ napsal:
Jo kamaráde zajed si pro ni a ušetři si 50k.
hehe Bobe presne
jo a ked pojde po tu lacnu tak nech taku istu po ceste donesie aj mne... keď tu bude dobre si ju pozriem a keď sa mi bude páčiť tak mu mu ju vyplatím.....a potom nech s nou ide na kontrolu originality, STK a prihlasi mi ju za slovenske papiere... dufam ze aj to vsetko bude za hubičku
fakt mnoho ludí netuší jaký je to vopruz (teda v SR určite) dať motorku na slovenské papiere preto každá "domáca" moto v solídnom stave má pre budúceho majiteľa pridanú hodnotu že domáce EČV už má
live fast, die young be wild, have fun