Zdravím pánové, mám možnost koupit GSA 1250, rok 19, 37 najeto, ale prodejce mi poslal tuto fotku, že tam teče olej. Vím, že to je hádají z věštecké koule, ale napadá někoho co tam muže být za problém?
Druhý dotaz je na přední brzdiče, u 1250 jsou dvě možnosti, buď bmw, nebo brembo, co je “lepší/horší” , nebo je u toho něco příplatkové?
Díky za reakce….
Dakota-1 přiložený následující obrázek:
Vypadá to na únik kolem převodovky, některé 12 i 1250 jsem viděl přetěsněné. Záleží, jak moc to teče a takové přetěsnění převodovky bude asi trocha práce.
BMW (Heyes) se dávali ze začátku, plynule přešli na Brembo. Heyes měli úniky kapaliny. BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
BMW (Heyes) se dávali ze začátku, plynule přešli na Brembo. Heyes měli úniky kapaliny. BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Novej napsal:
BMW (Heyes) se dávali ze začátku, plynule přešli na Brembo. Heyes měli úniky kapaliny.
... zaujímalo by ma, či sa dajú vymeniť brzdové strmene Hayes za Brembo ...??
Ano dají v USA to mění přímo BMW, v Evrope bohužel ne. Měnil jsem to na cca 20 motorkách, sám to mám vyměněné na 1250GS rok 2022.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Novej napsal:
BMW (Heyes) se dávali ze začátku, plynule přešli na Brembo. Heyes měli úniky kapaliny.
... zaujímalo by ma, či sa dajú vymeniť brzdové strmene Hayes za Brembo ...??
Ano dají v USA to mění přímo BMW, v Evrope bohužel ne. Měnil jsem to na cca 20 motorkách, sám to mám vyměněné na 1250GS rok 2022.
Proč to lidi nechtějí, nebo právě nějaký problémy?
Tečou (to už snad vyřešili), horší dávkování, pístky se zanesou a destičky se sjíždějí nerovnoměrně (klidně je na jedné desce jedna strasna na plech druhá ještě 2-3mm, a to klidně ve 20tis km), strasně se zanášejí a pak pískají.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad