Ahoj všem, dnes jsem se konečně dostal k tomu, abych odhalil místo, kde to leje.
Na fotce označené červeně, pravděpodobně je to ruplý pod kovovým proužkem. Co s tím? Pomůže vyměnit rychlospojka (kus se závitem), nebo komplet celý čerpadlo?
Díky
Kucind přiložený následující obrázek:
Opatrně vysroubuj tu rychlospojku,bude praskla jak je konec zavitu.novou kovovou koupíš na dex.cz. poškrábat závit pilkou na železo,3x otočit teflonovou páskou a namontovat. Kupredu spatki ni krok...
Jesi si tam necháš toho plastového samce tak si na něho novy O krouzek vem,ten původní už ma něco za sebou...
A před tím než to vyndat tak to pořádně očistí a ofoukej ať ti tam nenapadá smetí.
Upravil Bohumil dne 22.10.2024 19:08
Kupredu spatki ni krok...
Když už se v tom budu vrtat, tak objednám oba kusy kovové. Nějaké fotky už posílal Kuba89 a vypadá to bytelně, tak snad mě to přežije
Mockrát ti děkuji
Ja to resil vcera.......nechalo me to viset v Liptovskem Mikulasi o vikendu. Pri odsroubovavani mi to ruplo uplne.....takze vytahovakem s opacnym zavitem sem vytahl ten plastovy zavit co tam zustal, jak pise Bohumil teflonova paska a nasroubovat.....prace 15min. A z Mikulase domu odtahovka
Upravil reslo dne 22.10.2024 20:30
Ahoj,
kamarád řešil loni v květnu podobný problém.
Vyřešeno kulancí od BMW. Náklady hradilo BMW. Kulance uznána v roce 2024 na motorku r. v. 2007.
Doporučuji ozvat se dealerovi.
Protože na to už dávno byla vypsaná svolávačka. Myslím, že to bude dobrých deset let. Ta není časově omezená. Takže otázka je, jestli řešil prasklou spojku na motorce, co už prošla opravou, nebo se na svolávací akci vysral a řešil to, až když to prasklo.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA