po dlhej dobe som sa pustil do oživenia mojho GS a chcem vymenit brzdove hadice za opletané, našiel som sady od trw ale nejak mi nesedia popisy s realitou, mám ročnik 2002 s abs, neriešil to niekto že ktoré čísla presne pasuju na tuto kombináciu? ide o to že v popise je ročnik od 99 po 01 a dlžky predných hadíc k strmeňom sa mi zdajú dlhé
Live fast die old !!
Tak už sa mi to podarilo rozluštiť. Brzdy do 2002 maju napis brembo na strmenoch od 2002 BMW a aj ine koncovky pod nádržou už ako typ s intergral abs so servom, takže jedine si ich musim dať vyrobiť . . .
Live fast die old !!
Opakuju znova a jak jsem psal už výš. Kontaktuj Joea ten Ti tu sadu hadic dodá přesně v těch rozměrech a připojením jaký potřebuješ ... tečka! Není co dalšího vymýšlet
Upravil ALF-gs dne 03.12.2024 18:40
Nevymýšlam iba objasňujem pre tých ktorý to budú riešiť, na to tu je, takže definitývna správa z môjho výskumu znie že sú v zásade 3 typy brzd na 1150g a to: brembo strmene, bmw-brembo strmene a bmw-tokiko strmene
Live fast die old !!
To se vi obecne,ze na 1150GS se montovaly podle rocniku celkem 3. typy brzd,presne jak jsi to tady "objasnil" A co to teda resi?At mame my vsichni zaver?
Ze ten kdo tady keca je tupej vyrobce hadic TRW... super ted uz to vime?!
Tak ono když budeš kontaktovat PP tuning tak se tě zeptaji jestli máš brzdice brembo nebo bmw a jestli máš bez abs,obyčejný abs nebo abs posilovac,zvedly riditka...A jestli jsi Jarda a nevíš co máš tak sundas hadice a pošleš je tam.
Nebo já když potrebuju něco na starou moto tak namaluju na papír délku a úhel banja nebo koncovku na závit,vyfotím a pošlu rudovi. A mozes si nechat udělat hadicu podle sebe,třeba vyřadit tu kovovou trubku atd...
Upravil Bohumil dne 05.12.2024 16:49
Kupredu spatki ni krok...