Ahoj,věc která se moc nedá sehnat a jestli vůbec tak pro mě za nesmyslnej peníz.Zda-li cenu akceptuješ zde má “Helmut”>>https://www.klein...8-306-2476 má tam ješte jeden inzerat kde ma na prodej dva kousky.
Upravil Michal 13 dne 04.01.2025 23:44
Moc děkuji, já to nemohl zaboha najít. Cena je strašná, to máš pravdu. Hraju si s tím, že si ji vyrobím, není to nic těžkého si myslím
Hlavně se neposrat
Mireczech napsal:
Zkus mrknout John Gemi (ten, co dělá chipy) nabízí na FB za 188€...
je to strašný shit, má to jen z přivařeného plechu na válec, kterým prochází čep, plech se ohýbá při řazení, a celé řazení je strašně gumové. Řadička nepasuje naráží do držáku stupačky aspoň u 1100 a vůle v uložení tak 1 cm na konci jak se řadí. Musím nechat udělat nová mosazná futra a řadičku oddálit od držáku stupačky. Pokud chce někdo video klidně to pošlu na whatsapp 605520432. Teď jsem si psal se skunggarage a měl by v budoucnu něco mít. https://www.skunk...arage.com/
Upravil DAGR dne 05.01.2025 20:05
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Už sem nechal dělat futra, čep je shodný z multicary sklopný předek radicky sem objednal a zbytek si udělám dle sebe, bude to pevný, lehký a hlavně to bude fungovat a budu tomu říkat Máratech ????????. A hlavně si to udělám dle sebe a podle sebe.
Hlavně se neposrat
Tak sem se do toho pustil, něco mám zpachtěného, ale za boha nevím jak vložit fotku, poradí někdo? A popřípadě ať to tady nezasiram, nedalo by se přesunout do 1150? Dík
Hlavně se neposrat
Tak kluci, mám vyrobeno samodomo, zezadu, což není vidět jsou sváry, z pohledové strany to vypadá docela fajně, zkusím vložit fotku, ale strašně s tím bojuju. Jinak jízda v motokros botech bez kloubu na zkoušku nebe a dudy oproti origo řadičce.
Hlavně se neposrat
to měřil Kubrt? no tak to sem zvědavé jak to bude fungovat
a jinak se zeptám, v čem je to zlepšení proti té původní šaltře? jde o to, že sis to vyrobil přesně na míru pro sebe? protože z tohohle pohledu by to pak nemuselo sedět jiným (kdybych si třeba od tebe vzal výkres a okopíroval to).
Díky za info
Prosimtě, měla by být ,,stejná,, jako od touratechu, nedělal jsem ji pro ,,sebe,, ale podle fotek plus nějaké úhly od Kubrta, ale ty byly jen pro kontrolu, páč už sem ji stejně měl vyrobenou. Je stavitelná tak jak má být. Z mého pohledu, čím víc ji ,,vytahnes,, tím delší je chod řazení nahoru a dolů. Mě sedí co nejvíce,,zastrčená,, do sebe. Funguje to na jedničku jak píšu. S motokrosovýma botama řadím v pohodě, což se o origo nedalo vůbec říct
Hlavně se neposrat