Dobrý deň chcem sa opýtať na čo si dať pozor pri tomto ročníku,na aké nedostatky sa najviac sústrediť a koľko km je prijateľných .
Upravil Adrianbe dne 05.03.2025 07:52
pri tomto ročníku treba dobre skontrolovať stav vypletu kolies lebo tu už robili výplet stroje a špice sa zvykli povolovať + treba podľa VIN skontrolovať či má motorka všetky zvolávačky...
poznámka ku km mi stále dokáže zdvihnúť kútiky
zober si že máš dvoch rovnakých Advíkov 2018 a pre ilustráciu to zámerne trochu preženiem
1. ma 80.000tkm mal ho turista a pedant ktorý nikdy nešetril na servise, naopak pri niektorých veciach šiel nad rámec, tlmiče vymenené
2. ma 20.000tkm a mal ho stuntrajder a lajdák ktorý skákal na tom na motokrosovej trati, tlmiče netečú ale inak po smrti, pre ktorého bol servis nutné zlo a vyhodené peniaze a ktorý naťahoval servisné intervaly
ktorú si vyberieš?
počítadlo prejdenej vzdialenosti je len počítadlo prejdenej vzdialenosti a nič nehovorí o stave vozidla live fast, die young be wild, have fun
Je to poslední modelový rok měl by mít vychytané "všechny" mouchy. Myslím si že spíše bude rozhodovat to kolik to má nejeto a jak se o to majitel staral. Pokud se o to budeš dobře stara tak to vydrží věčnost.
Sobotan - napr 2015 mala este spajdlove kolesa vyrabane clovekom a tie boli pokial viem bez problemov.. problemy so spicmi zacali az ked BMW preslo na vyrobu vypletanych kolies strojmi. Takze tolko ku vychytanym mucham.
BMW vždy dokazalo "prekvapit" ze pokašlali niečo čo už mali vyštrngané aby to potom opravili.
live fast, die young be wild, have fun
Ďakujem za odpoveď , čiže jediná možnosť ako overiť či moto bola na zvolavacích akciách je zatelefonovať do BMW . Keďže na stránke sa dá zistiť či sú nejaké zvolavacie akcie otvorené pre daný typ ak tomu dobre chápem . Poprípade priložím inzerát pre zaujímavosť .
https://motocykle.bazos.sk/inzerat/174007665/bmw-r1200gs-adventure.php
Adrianbe napsal:
Ďakujem za odpoveď , čiže jediná možnosť ako overiť či moto bola na zvolavacích akciách je zatelefonovať do BMW . Keďže na stránke sa dá zistiť či sú nejaké zvolavacie akcie otvorené pre daný typ ak tomu dobre chápem . Poprípade priložím inzerát pre zaujímavosť .
https://motocykle.bazos.sk/inzerat/174007665/bmw-r1200gs-adventure.php
Po informovaní sa zistil som že moto nemá za sebou žiadne zvolávačky . Momentálne ma 2 aktívne a to je výmena hriadeľa (kardanu) a oznámenie plánu údržby každých 60k km .