Včera jsem se rozhodl, že než umřu, musím ještě aspoň jednou vidět Brňáka Jima, a prd... Taková blamáž
Tak jsme to zase otočili domů.
Mr GS přiložený následující obrázek:
Mr GS napsal:
Včera jsem se rozhodl, že než umřu, musím ještě aspoň jednou vidět Brňáka Jima, a prd... Taková blamáž
Buď rád. Po hodině rozhovoru by jsi prodal BMW a koupil Hondu. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Mr GS napsal:
Buď rád. Po hodině rozhovoru by jsi prodal BMW a koupil Hondu.
Proč? Jim už nemá R18? Náhodou jsem potřeboval nachytřit ohledně karburátorů.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bob napsal:
Musíš komunikovat,už jsou mobily,stačilo zavolat,řekli by jsme ti,že jel po snídani domu.
A co by se tím změnilo?
No asi nic,že jsi k nám nemusel jet zbytečně,protože pochybuju,že nás nefundovanych do karbecu by jsi chtěl vidět, i když Brnak Jim měl hodinovou debatu mezi 4 očima s Francisem ohledně vacek a karbecu,že by jsi byl z nich nadsenej. po hodině křiku a malování na papír Brnak uznal,že má Francis pravdu,což jsem ocenil.
Klobouk dolů před tech.znalostma Francise všechny nás strčil do kapsy.
Btw kamosi z Brna ukažte Brnakovi jak se přidává na Fcb skupina plozaky 70 letúčastníci zájezdu vědí.
Upravil Bob dne 25.05.2025 18:25
Tak pánové a dámy, nafotil jsem úplné prt, ale co mám, to dávám.
[url] https://www.uschovna.cz/zasilka/STPPY2B8WNGWW9LK-KPL/ [/url] Jsem rád, že jsem se s váma zase viděl a pokecal, přibral 3 kg a otestoval Bobinu v podstatě na plné zatížení.
Francisi, stejně jsem si to nezapamatoval, ale raději nějak, nežli nijak.
Tak kdo má nějaké obrázky, sypte mi je sem a nebo jinam, ale rád bych si něco schoval, když už jsem nefotil. Třeba Bobe Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bob napsal:... Brnak Jim měl hodinovou debatu mezi 4 očima s Francisem ohledně vacek a karbecu, že by jsi byl z nich nadsenej. po hodině křiku a malování na papír Brnak uznal, že má Francis pravdu, což jsem ocenil
Bylo to na jiné téma, bylo to o torzních kmitech motoru, o střídání zrychlování a zpomalování otáčení klikovky při každém zápalu. V podstatě jsme oba mluvili o tom samém, jen každý z jiného pohledu.
Medik napsal:Francisi, stejně jsem si to nezapamatoval, ale raději nějak, nežli nijak.
Nepamatuju si, o čem jsme my dva hovořili, pamatuju si jen debatu o tokamaku s Evikem :-)
Fotku mám jen jednu.
Francis přiložený následující obrázek:
Díky všem, poznal jsem nové lidi, objevil některé "staré" známe.
Jídlo, pití i vyjížďka super a společnost taky.
tak zase někdy příště Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992