Přátelé, kamarádi. Dnes nás opustil jeden ze "služebně nejstarších" tohoto diskusního fóra. Kdo jste ho znali, věnujte mu tichou vzpomínku. Byl to skvělý člověk a kamarád.
Zdenále, tak ať ti to "tam nahoře" jezdí.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Večer kafe s rumem. Budeš chybět....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Cože??
Ach jo
Dám si na Tebe Bohušu kafezrumem Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ach jo
Zdeňo, kamaráde, ať Ti tam nahoře GS1100 slouží.
Strašně mě to mrzí, hodně sil rodině 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Upřímnou soustrast, bude mi chybět jeho styl humoru, servis a doufám, že tam nahoře je mu už lépe.... klobáski a kafesrumem je na tomto foru už celkem pojem.
Ať ti tam nahoře ty baworský vdolky jezdí. Když nenajdu cestu, udělám si vlastní...
Jsem moc rád, že jsem ho potkal a mohl za ním ty roky jezdit na servis a nebo jen tak na pokec. Bude mi chybět.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
upřímnou soustrast všem pozůstalým...., Bohumile budu na tebe vzpomínat, budeš mi chybět jak tady na foru tak na příležitostných setkáních na motorkách... :-(
TAKE IT EASY
Bohušku, budeš nám tu všem strašně moc chybět! Minulý týden jsme spolu ještě mluvili, dneska jsem měl naplánované se stavit aspoň pozdravit.
Už jsem to nestihl ráno na mne čekala na telefonu ta nepříjemná zpráva.
Za těch 14 let co jsme se znali, vždycky zvedl telefon, poradil, nasměroval atd... Chjo
Tak ať ti to tam nahoře jezdí, budeš v dobré společnosti.
A večer fšeci povinně kafezrumem a klobásek... Na tebe Bohušu ... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Zdendo, budeš nám moc chybět. Konečně jsem našel spřízněnou duši a hnedka mi ji tam ten nahoře vzal. Byl jsi dobrý chlap, kamarád a ještě lepší člověk. Níkdy nezapomenu a děkuji za vše. Drž se tam nahoře. ........