Na R100 mono sa motovali dva druhy dvojitých cievok.
Staršia sivá bola primár 1,15 - 1,32 Ohm sekundár 7,5 - 9,15 kOhm
Tieto vraj častejšie odchádzali a mám ju aj ja a je možné, že spôsobuje problémy
Novšia čierna 0,5 - 0,6 Ohm 12,5 - 13 kOhm .
Máte niekto skúsenosť čím cievku úspešne nahradiť?
Jsem teď v Irsku na motorce, tak nemám moc času to tu pročítat.
Objednej si z BMW BAYER https://www.bayer...2v-models1...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ahoj, ďakujem za snahu pomôcť. Ak pán Boh a eRTeple dá a budem sa môcť prísť pozrieť na Santov, tak pozývam na pivo či kofolu. Ono nie je problém zohnať cievku má ich vape aj ignitech, mali by byť vyhovujúce aj z Hondácke MP 8 a 10, či cievky z golfa alebo fiata po prerobení konektoru. Len som chcel vedieť či niekto nemá skúsenosť s konkrétnymi cievkami a či nevie konkrétne hodnoty odporov. Už som objednal NGK, ale určite to bude čínska výroba ako všetky ostatné. Nie som si istý ani zapalovacím modulom asi nevypína napájanie cievky po 1 alebo 5 sekundách, takže sa bojím aby som ju hned nespálil.
Aby iskra bola čo najsilnejšia musí pretekať cez primár cievky dosť vysoký prúd - primár musí mať malý odpor. Ten by už kladivká nezvládali, prípadne by niekto nechal dlhšie zapnuté zapalovanie a cievka /a možno aj niečo iné/ by zhorela. Tak sa vymyslelo tranzistorové zapalovanie. To má v sebe aj dalšiu ochranu: Ak sa zapne zapalovanie a štatrer motor neroztočí do 1až 2 sec. vypne kvôli ochrane napájanie cievky. Pri verziách s nakopávačkou by čas odpojenia cievky mal byť okolo 5 sec. , ak od hallsenzora dostane info, že s motorom znovu točí štartér či nakopávačka napájanie cievky znovu aktivuje.