Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku

Návleky na řídítka - jízda v zimě a dešti
Berry
Přidané 12.08.2025 10:27

Registrace: 19.08.19
Přátelé plánuji delší výlet na sever a chtěl bych si na moto pořídit návleky na řídítka. Takové - abych to mohl přetáhnout i přes ty chrániče páček .. Jediné zatím co sem našel je od Wunderlichu .. ale cenovka je skoro 5000Kč . Což je dost na to, že tajně doufám že to nikdy nepoužiju. Nemáte nejaký tip nebo zkušenost s něčím co se dá použít a nestojí to takovou raketu ... Díky .
Berry přiložený následující obrázek:

[170.87Kb]

zetor
Přidané 12.08.2025 11:08

Registrace: 09.11.10
Zkušenost nemám, ale určitě bych za to nedal 5000kč.

https://www.motoz...GsEALw_wcB

Berry
Přidané 12.08.2025 11:12

zetor napsal:
Zkušenost nemám, ale určitě bych za to nedal 5000kč.

https://www.motoz...GsEALw_wcB

Díky .. koukal jsem na všechno možný .. něco jsem měl i na scooteru .. ale většinou je to malý a nejde to přetáhnout přes blástry .. a nebo nejdou ovládat čudliky :-(

zutro
Přidané 12.08.2025 11:17

Registrace: 28.11.14
já nějaký starý oxfordy na GS používal. ale na 1150. Nasadit to šlo. Ale místama do toho lehce foukalo, takže 100% to nebylo. ale furt to dost pomohlo

Vjetrnik
Přidané 12.08.2025 11:21

Registrace: 09.10.07
Obecně je to dost na hovno....lépe pořídit teplé rukavice, za sněhu a náledí na sever stejně jet asi nechceš Grin
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

Vjetrnik
Přidané 12.08.2025 11:27

Registrace: 09.10.07
Jinak mám teplé rukavice od Klimu a s vyhříváním rukojetí do -5 úplně v pohodě, pod -5 se mi stejně moc nechce na moto z domu Grin
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

Kubrt
Přidané 12.08.2025 13:55

Registrace: 24.09.07
Ja na enduro pořídil z Decathlonu rukavice na běžky.
Jezdil jsem v nich na Velikonoce v Rumunsku v teplotách kolem nuly, nebo lehce nad nulou a v dešti. Z vrchu rukavice mokré ale uvnitř teplo a relativně sucho, jen klasicky ruce zapocený.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

Berry
Přidané 12.08.2025 14:09

Kubrt napsal:
Ja na enduro pořídil z Decathlonu rukavice na běžky.
Jezdil jsem v nich na Velikonoce v Rumunsku v teplotách kolem nuly, nebo lehce nad nulou a v dešti. Z vrchu rukavice mokré ale uvnitř teplo a relativně sucho, jen klasicky ruce zapocený.

Hele na enduru se maká - tam se zahřeješ tam věřím že to bude super .. ale když sedím jak hovno a drtim kilometry tak bych chtěl ty ruce fakt v suchu a závětří. Akorát dokončuju vyhřívanou vestu .. má 2 x 25W .. k motorce se bude připínat magnetickým kontaktem. Ještě chci trochu pořešit vodu co jde na nohy a myslím že to bude cajk Smile

geofre
Přidané 13.08.2025 06:45

Registrace: 08.02.12
Sice to není stylovka, ale Pondělík to řešil rozříznutýma kanystrama od vody do ostřikovačů...
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010

Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí

servisak
Přidané 13.08.2025 07:53

Registrace: 02.01.09
jenze to je pondelik ten na sebe musi upoutat. kdybz mel nocnik udela to z nej jen aby si mohl dat foto na site. uz vidim berryho jak on jede s kanystrem
... servis a diagnostika BMW Motorrad

Diagnostika GS 911 wifi a Motoscan Ultimate

BMW R 1200 GS Adventure 90. Jahre

Berry
Přidané 13.08.2025 08:05

servisak napsal:
jenze to je pondelik ten na sebe musi upoutat. kdybz mel nocnik udela to z nej jen aby si mohl dat foto na site. uz vidim berryho jak on jede s kanystrem

GrinGrinGrin .. Milane máš naprostou pravdu .. Nejsem na tyhle kompromisy Smile ... Kanystrem bych improvizoval někde na cestě se zmrzlejma mokrejma hnátama .. ale pokud se připravuju dopředu, tak radši utrhnu dětem od huby a koupím něco míň "PUNK" Smile

mahomaho
Přidané 13.08.2025 09:51

Registrace: 17.02.09
Myslím si že je to dobrá věc a sebe lepší rukavice pokud nejsou vyhřívané tak nepomůžou když celý den drtíš v zimě v kilometry. Já mám krásné zimní rukavice na moto měkoučké, příjemné, ale vůbec je nepoužívám protože ten cit v nich je špatný a stejně mě v nich ruka nakonec zábne taky. Od kluků co používají ty návleky vím, že to musí být vyztužené, aby když z toho vytáhneš ruku, si jí zase mohl navlíct do rukávu, ale to asi víš. Nedělá něco podobného Lojzo? Ten by uměl udělat atyp podle velikosti blasteru.

---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.

Berry
Přidané 13.08.2025 10:13

mahomaho napsal:
Myslím si že je to dobrá věc a sebe lepší rukavice pokud nejsou vyhřívané tak nepomůžou když celý den drtíš v zimě v kilometry. Já mám krásné zimní rukavice na moto měkoučké, příjemné, ale vůbec je nepoužívám protože ten cit v nich je špatný a stejně mě v nich ruka nakonec zábne taky. Od kluků co používají ty návleky vím, že to musí být vyztužené, aby když z toho vytáhneš ruku, si jí zase mohl navlíct do rukávu, ale to asi víš. Nedělá něco podobného Lojzo? Ten by uměl udělat atyp podle velikosti blasteru.

Super TIP .. díky moc ! .. Na LOJZO jsem úplně zapoměl ... přitom od něj mám hromadu věcí a maximální spokojenost .. Dokonce mi vyrobil i nějaké atypy .
Koukám že tam má tohle:
https://lojzo.cz/produkt/navleky-na-riditka-proti-desti-a-chladu/
poslal jsem mu dotaz na rozměry ... Líbí se mi že tohle provedení bez zateplení nezabere moc místa .

Kubrt
Přidané 13.08.2025 11:37

Registrace: 24.09.07
https://lojzo.cz/...-a-chladu/
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

mahomaho
Přidané 13.08.2025 14:02

Registrace: 17.02.09
Berry napsal:
mahomaho napsal:

Super TIP .. díky moc ! .. Na LOJZO jsem úplně zapoměl ... přitom od něj mám hromadu věcí a maximální spokojenost .. Dokonce mi vyrobil i nějaké atypy .
Koukám že tam má tohle:
poslal jsem mu dotaz na rozměry ... Líbí se mi že tohle provedení bez zateplení nezabere moc místa .

Můžeš to potom dát zpětnou vazbu jak to dopadlo? A jestli to fungovalo? Bych si to koupil asi taky.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.

Berry
Přidané 13.08.2025 14:25

mahomaho napsal:
Berry napsal:
mahomaho napsal:

Koukám že tam má tohle:

Můžeš to potom dát zpětnou vazbu jak to dopadlo? A jestli to fungovalo? Bych si to koupil asi taky.

Jasný .. Zatím mi Dušan z Lojzo odepsal že příští týden se budou jedny šít tak mi je změří a pošle info na whatsapp . Tak se pak podělím.

Jirik
Přidané 14.08.2025 16:49

Registrace: 25.10.12
Na Klim jsi se díval?
https://www.techg.../?cid=2627
Mají je i v Rockway, záleží co máš blíže.

Já mám ty Wunderlich a vloni jsem je prvně zkoušel a i při nule st. se dalo jezdit v leních rukavicich. Což mi vyhovuje více než teplé rukavice, v kterých nemám cit a nerad je nosím.
Upravil Jirik dne 14.08.2025 16:51

Berry
Přidané 15.08.2025 07:38

Jirik napsal:
Na Klim jsi se díval?
https://www.techg.../?cid=2627
Mají je i v Rockway, záleží co máš blíže.

Já mám ty Wunderlich a vloni jsem je prvně zkoušel a i při nule st. se dalo jezdit v leních rukavicich. Což mi vyhovuje více než teplé rukavice, v kterých nemám cit a nerad je nosím.

Ahoj Jiříku, Klim jsem také neviděl. Vypadá perfektně a stojí půlku .. díky za tip !
Rovnou se tě zeptám na ty návleky Wunderlich jak jsou asi velké po zbalení ? díky .

Jirik
Přidané 15.08.2025 11:00

Registrace: 25.10.12
Ty návleky jdou přeložit na půlku, ale i tak mají cca 35cm nejdelší stranu. V chladu nevím, aby tím přeložením netrpěla ta průhledná folie. Napiš tel. číslo a přes Whatapp ti pošlu fotky.

Berry
Přidané 15.08.2025 11:29

Jirik napsal:
Ty návleky jdou přeložit na půlku, ale i tak mají cca 35cm nejdelší stranu. V chladu nevím, aby tím přeložením netrpěla ta průhledná folie. Napiš tel. číslo a přes Whatapp ti pošlu fotky.

Právě se obávám ,že to nebude extra skladny poslal jsem ti v PM to číslo ... díky moc

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 78
Členové on-line: 1
Medik

Registrováno: 8,724
Nejnovější člen: setr

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.45 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI