ˇŘesim na GSa 1200 - 2011 problém se startérem, který se stále víc a víc přestává volně točit. Měl jsem to loni, ale nějak to odeznělo, co jsme se vrátili z veder 45°C do normálních třicítek, tak jsem to přičítal teplotě..
Nevím jak to přesně popsat, ale po stisknutí tlačítka se to projeví jakoby nedokončená otáčka motoru, jak slabá baterka. Nebo se někde něco "kousne" neprotočí to celý proběh a musim tlačítko startéru pustit a znovu stisknout. Protože startér netočí dál...
Čím víc je ted teplo tak se to opakuje řekněme v podstatě už každý druhý start.
Nic moc jsem tomu tady foru nenašel. Něco k 1100 a 1150... Neví někdo?
Někdo mi říkal, že je to nějaká SW záležitost, jinde jsem vyčetl, že se kříží osa startéru (vymletý uložení) a to se řeší mosaznými futry jako vyloženě repas oprava.
Mě to advik dělá taky - poslední vzduch. Jakoby se kousne a nic, tak zmáčknu znova a startuje. Myslím, že jsem někde slyšel, že to není vada, ale vlastnost. Sem tam mě to poleká, ale zatím to vždycky dobře dopadlo.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"
Medik napsal:
Mě to advik dělá taky - poslední vzduch. Jakoby se kousne a nic, tak zmáčknu znova a startuje. Myslím, že jsem někde slyšel, že to není vada, ale vlastnost. Sem tam mě to poleká, ale zatím to vždycky dobře dopadlo.
No já bych nechtěl někde v Řecku tohle zrovna řešit..., protože to dělalo tak jednou za 10 -15 startů, ted se to fakt vyšplhalo že každý druhý startování.. nevim proč to tak je, že jednou se to roztočí jak nic.. a podruhý to takhle vázne..
Možná hloupá otázka, ale co baterka? Já chci dát tu o chlup větší a vyndat ten vymezovací plastový bazmek. Baterka je tam ještě z Říše a už jí moc nevěřím.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"
toto je cyklicky opakujúca sa téma - ono je to naozaj vlastnosť než chyba ale chápem že vadí (aj mne)
treba tam dať tu silnejšiu Yuasu presne ako písal Dedkoid a ako načal Medik. Čo viem od chalanov tak to riešili demontážou a rozborkou štartéru. Občas vraj stačilo výfúkať bordel a pri inom sa zas menili uhlíky ak si správne pamatám.
live fast, die young be wild, have fun