Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R850GS, R1100GS, R1150GS a R1150GS Adventure

elektrika pomoc
fifa
Přidané 16.07.2009 20:58

Registrace: 10.07.08
chlapy co rozumíte elektrice muže miti nějakou spojitost to že my nesvítí hladové oko kontrolka benzínu a to že nejde proud do houkačky
pojistky sem kontroloval a sou dobré
když ho miluješ není co řešit

MotoPaja
elektrika pomoc
Přidané 17.07.2009 01:13

Registrace: 29.07.08
Koukám do schématu na 1150 GS a žádnou souvislost tam nevidím, jestli měří palivoměr a jen nesvítí oko bude to asi žárovka anebo ta krabička co jí má rozvěcet a to samý houkačka, zkontroluj relátko toho klaksonu, jinak to taky může být drát nebo samotný klakson
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?

BIGR
elektrika pomoc
Přidané 17.07.2009 09:35

Registrace: 30.12.07
MotoPaja napsal:
Koukám do schématu na 1150 GS a žádnou souvislost tam nevidím, jestli měří palivoměr a jen nesvítí oko bude to asi žárovka anebo ta krabička co jí má rozvěcet a to samý houkačka, zkontroluj relátko toho klaksonu, jinak to taky může být drát nebo samotný klakson

Přesně tak. Zkontroluj žárovku,případně ji vyměň a proměř vedení (dráty).
Pomohl bych ti,ale jsi trochu z ruky... Jestli si nebudeš s tím vědět rady,tak se ozvi a něco vymyslíme. Jako s Banďourem,když jsi zlomil klíč.Wink
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS

fifa
elektrika pomoc
Přidané 17.07.2009 20:32

diky kluci a to bigr těď sem se zasmál při zpomínce na ten klíč zejtra se na to kouknu akorát nevím jak poznám které je to relé kouknu na tu žárovku měřič už jde tak snad to bude žárovka
a ten klakson sem měřil proud a nejde tam jenže nevím odkud má jít
já sem spíš od dřeva než od elektrikyhelpless no a když to nespravím dyk se určitě do konce prázdnin podkáme když né na cestě tak na zrázku co už zařizuju tak pak na to kouknem diky clapclapclap

MotoPaja
elektrika pomoc
Přidané 18.07.2009 23:58

Registrace: 29.07.08
fifa napsal:
diky kluci a to bigr těď sem se zasmál při zpomínce na ten klíč zejtra se na to kouknu akorát nevím jak poznám které je to relé kouknu na tu žárovku měřič už jde tak snad to bude žárovka
já sem spíš od dřeva než od elektrikyhelpless no a když to nespravím dyk se určitě do konce prázdnin podkáme když né na cestě tak na zrázku co už zařizuju tak pak na to kouknem diky clapclapclap

relé je to 3. zprava ve spodní řadě podle obrázku zde : http://bmwgs.cz/f...ad_id=3785

já od elektriky tak trochu jsem a celkem vzato kousek, takže kdyby se to nedařilo vyřešit, jezdím celkem často přes Bavorov Wink
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?

fifa
elektrika pomoc
Přidané 20.07.2009 14:14

MotoPaja napsal:
fifa napsal:

relé je to 3. zprava ve spodní řadě podle obrázku zde : http://bmwgs.cz/f...ad_id=3785

já od elektriky tak trochu jsem a celkem vzato kousek, takže kdyby se to nedařilo vyřešit, jezdím celkem často přes Bavorov Wink

jo to by bylo Pajo moc fajn já totiž na tu elektriku moc nejsem zkoušel jsem vynadat tu žárovku a taky mě to nejde respektive nevim jak odstranit ten kryt proto vyčkám až se z nekým poradím jak na to kdyby si jel přes ten Bavorov a budeš mít náladu a čas tak se mužem domluvit ja si uložim tvoje číslo nebo není problém abych se za tebou podíval já do čb je to co by kamenem dohodil tak se smluvíme clapclapclap

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R850GS, R1100GS, R1150GS a R1150GS Adventure :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 77
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,719
Nejnovější člen: Dnepr

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.14 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI