Prosím vás, kteří máte hliníkové kufry. Mohli byste mi sem naházet fotky držáků ze všech možných stran, všelijaké detaily a popř. nějaké náčrtky a vychytávky? Když se dívám na TT a vidím cenu 6.500,- za kus trubek, tak jdou na mě mdloby... Děkuji
Klucíííí, děkuji moc !!! A vy další, neváhejte prosím a vkládejte co půjde... Až je budu dělat já, udělám komplet výrobní dokumentaci i model ve 3D pro názornost... Jen hledám inspiraci...
Mohli byste mi prosím dát rozměry "obdélníku", na který se připínají hliníkové kufry? Konkrétně budu zřejmě kupovat BigHusky. A taky prosím o průměr trubky, ze které jsou... Jelikož jejich výroba nebude nic těžkého a materiálu mám k dostání více než dost, udělám jich více a pak nabídnu k prodeji...
Materiál jsou trubky používané pro výrobu designových radiátorů. Na motorce to dopasuji klasickými sváry a pak nechám speciální pastou spojit v peci - to už nikdo neroztrhne. Pokud se mi to povede, měl bych i chlapíka, který to v práškové lakovně opatří nějakou čupr barvičkou.
http://www.touratech.com/shops/015/product_info.php?cPath=1_28&products_id=503
tady máš rozměry. A já to udělal tušim z 21mm trubky. Se nekdy stav u mě, ukažu ti muj držák. Je vyzkoušenej a funkční. Toli má stejnej.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
obdélníky ti fčil neřeknu,ale většinou se to dělá z trubky 18x2 mm,na rámečkách je to jedno,bo to děláš pro sebeasi,žeepokud to neuděláš v automatu,budeš mít hodně originálůHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Klucí a ty rádiusy, je potřeba je nějak dodržovat? Myslím kvůl rolnám? Koukám, že Thomasson má uchycení řešené jinak, tak nevím a raději se ptám... Jinak obdélníky budu mít jeden jako druhý, pak už ten zbytek bude lítat v millimetrech...
Skoda ze jsi takhle z daleka. Klido by jsem ti na par dni ty originaly z motky na obslehnuti sundal. Je to par sroubu. Mam to tedy na Touratechy.
Upravil spea - ToM dne 05.08.2009 09:46
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Jinak, kamos mi ted dodelal drzak pod plotnu top-case a udajne maturita. Uz prej dalsi delat nechce. Je to pakarna poohybat a napasovat tak aby to bylo funkcni a dobre to vypadalo. Sice uz by to pry netrvalo cely dopoledne jaky ty prvni, ale ...R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Já jsem koupil spodní díl nosiče od Givi asi za 2000 Kč a vršek jsem dodělal doma.
Celkem pohoda, ale bylo to potřba hodně vyztužit ... ----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----