Ahoj, ja jsem spal v mestecku Heiligenblut, je tam tech penzionu hodne, rezervaci jsem nemel. Jmeno svojeho si nepamatuju, byl celkem drahej (35 EUR se snidani), ale uz jsem nemel silu hledat. Uzij si to, je tam krasne.
Na začátku července jsme složili hlavu přímo na Edekweißspitze www.edelweissspitze.at v 2571mnm. Cena byla 35€ se snídaní, ale byli jsme mokří a docela utahaní, tak to přišlo vhod. Hlavně nás nalomilo, že chrápeme v takové nadmořské výšce kde se vyplatí přivstat a počkat na svítání. Jinak slovenka v Zell am See je taky v pohodě Šťastnou cestu
Marek napsal:
Ahoj všichni, o víkendu jedu na Grossglockner a ještě nevím kde složím hlavu. Můžete mi doporučit nějaký penzion?
Díky
Čus. My tam s kolegou (R1100GS) jedem už ve čtvrtek. Ubytování v Zell am See. Majitel Penzionu je Čech a ke všemu motorkář (já vím, vražedná kombinace), ale prý nám dá tipy na zajímavé cesty. Kdyby jsi měl problém s ubyt., tak mi pošli SMS.
Mikes
Nově s KTM... :-)
Když na GG tak ubytování jedině v http://www.pensio... a domluvíte se tam césky F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis