Zdar
tak letošní leto jsem prožil stavebně tak ted na podzim zkusím dohnat nějaké ty kiláky a chcu mrknout do alp tu krajinu znám pouze v zelených barvách a tak si říkám jaký je to tam na podzim .
Co ale nevím jak se tam pohybujou teploty večer ráno (nocovat budu asi jen v penzionech tak že to at si vnoci třeba mrzne
Nevíte někdo jak to tam chodí
předpokládám že v prusmykách se potkat se sněhem vcelku hrozí ale nemám pevnej plán tak že pojedu podle počasí nahoru dolu vlevo v pravo podle teho kde bude svítit slunko
Dík za rady Milan
jo ještě kdyby se chtěl někdo přidat jedem kolem 20týho na asi 5 dní přesné datumy nejsou ještě určeny zrovna je dolaďujem.
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
V září jsem byl v alpách několikrát a absolutní pohoda, všude méně lidí. Jen musíš vyrazit dle předpovědi počasí a né podle toho kdy se ti to hodí. Před dvěma roky jsem jel začátkem října. Celkem dobrý,projel jsem Grossglockner,Maltu atd ale cesta zpátky nic moc. Ochladilo se na 3stupně, foukal silný narazový vítr a celou zpáteční cestu celkem dost pršelo. Za tech 500km jsem nepotkal jedinou motorku.
no doufám že počasí vyjde taky si říkám že by to mohlo být napohodu prazdný a ubytování kdekoli volné
možná zmrznem ale aspon bude změna v letě tam jezdí kdekdo z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Já bych rád v říjnu dolomity. Trochu si říkám že tam na té straně alp bude ješte dostatečně teplo. Jižne od Cortiny, kolem Lago di Garda, Monte Grapa atd...
myslím že v hrách bude zima at je to +- 200km jižněji nebo severněji leda tak hodně na jih itálie či francie
když to dobře pude dojedu i do dolomit ale je podzím a tak neděláme velký plány budem se držet při zemi a když to pujde kouknem dál .
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Vůbec bych se podzimního počasí nebál. Po ránu na mně sice začala blikat sněhová vločka v LCD provedení, ale pak už to šlo. Zajezdil jsem si možná líp než v létě. Grossglockner, Malta Strasse, Nockalmstrasse - dvě přespání v Planai. Lanovku na Dachstein už jsme nestihli i když je v Sommercard zdarma ! 1570 km.
pkprojekt přiložený následující obrázek: