Po delsi dobe prisel naredit nase rady i znamy importer motorek Bob.
Krome jinych veselych historek se zminil, ze na ukrajine (okoli kolocavy) STANOVALI.
Mne to samozrejme, jako povestneho zraloko, blesko a medvedofoba patricne vydesilo a jal jsem se kontrovat Boba vsemoznymi argumenty.
Podle Boba medvedi na ukrajine... NEJSOU.
Proste nejsou...
Je mi jasne, ze podobne nazory jsou na tomhle foru celkem bezne a (podle mne zbytecne) riskovani a mozna i urcita neucta k prirode a fyzikalnim silam nejspis i popularni, zbytek prispevku doporucuji cist jen osobam primerene opatrnym, jinak je to ztrata casu. http://cestovani....igsvet_tom
Koločavský medvěd opět řádil, Češi přečkali noc na stromě
"Cituji: "Jinak nad Koločavou je opět medvídek. Z pátku na sobotu volali o půlnoci Natálce dva Češi, že jsou kousek pod Nehrovcem, že sedí na stromě a pod nimi běhá medvěd, co jako mají dělat. Tak jim poradila, že teď už nic, ať sedí dále a ráno až se rozední, tak mají pelášit dolů. Myslím, že přišli o bágly i s pasem, takže docela veselo." Takže kdybyste rozverného míšu potkali, tak jej pozdravujte :-))). Ono taky mezi náma - je to čirý nerozum tábořit v lese, kde se pohybují medvědi, na hřebeni by ta noc mohla být rušena podstatně méně. Proto níže v odkazech na články uvádím několik dobrých rad."
Upravil hicks dne 03.09.2009 16:00
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
taky mam vždycky strach z medvědů
a pak sem všem pro smích ( zmus a vodník)
ale až jednou příde.....
nepomůže ani stan s 2 vchodama hlavně, že je pivo ftlamě
Tudle fotku sem videl v nakym casaku...ty ozdoby na zadech mu udelal ledni meda,ale ten nakonec skoncil hur,dostal nekolik kuli do kozichu a ted slouzi jako predlozka pred posteli...
becka napsal:
taky mam vždycky strach z medvědů
a pak sem všem pro smích ( zmus a vodník)
ale až jednou příde.....
nepomůže ani stan s 2 vchodama
jo ja te chapu... na mne neplati vubec povidacky "nemej strach", na mne plati argumenty... a tech proti strachu z medvedu prilis neni.
A povest ceskych "riskujicich" turistu v zahranici tomu take moc nenahrava... ja mam take rad urcite riziko... ale ne zbytecne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
dneska sem se od tamtaď vrátil fakt je že ta příroda je moooc hezká lidi moc srdečný jediný co mě tam vadilo bylo ten bordel v podobě umělejch flašek a jiního smetí kerej je dost všude vyjedu na pohoří cca 1400 m nad mořem nikde nikdo krásnej klid sednu si do trávy a koukám zase ty flašky s popelnicema sou na štíru co nespalej to zahodí škoda
jinak je to tam fakt moc pěkný přímo v koločavě sem dal oběd jak se sluší a patří na četnický stanici poklábosil z majitelem podíval se do školy do muzea Ivana Olbrachta a kouknul na hrob Nikolaje šuhaje no a projížděl sem dál na rum hranici a to by bylo už jiný povídání
medvěda se tam neviděl a to sem spal jenom na divoko a sám se ženou ani sem si to nepřipustil že by tam mohl být a říct tohle mojí paní mámě tak nevím co by my řekla když ho miluješ není co řešit