Mám naplánovanou cestu do Dolomit. V termínu 24. 9. – 28. 9. Ubytování v pensionu 20,-€ noc bez jídla v apartmánu. http://www.ciasag...index.html Vzdálenost pensionu od Prahy je cca 650km. Jsou naplánované vyjížďky na každý den cca 180km.V případě zájmu pošlu soubor z MapSource a můžete si trasy předem prohlédnout.
Zatím jedou tři GS a tak máme volné místo. V případě, že by vás chtělo jet víc zkusím přiobjednat další pokoj a dám vědět cenu, která by se mohla o trochu změnit.I přes to, že nepodnikáme takovou cestu po prvé, tak nejsme žádní profíci. Na pomalejší počkáme a rychlejší necháme, ať si jedou.
Kluci, mám Dakara 650... Myslíte, že příští rok by to bylo reálné i pro mě a mou přítelkyni (nejezdí sama, sedí za mnou) ??? Letos určitě ne, nemám vybavenou motorku...
To je jen ilustrační foto. Na Stelviu jsme byli v červnu a sníh tam místy byl, ale silnice byla super. Teď jedeme Arabba a okolí. To je ale podobné a sníh tam může být také. Sleduji panorama vysílané na satelitu a webové kamery z okolí ubytování v případě nějakého zhoršení počasí bychom tam asi nejeli.
xhackerm napsal:
Kluci, mám Dakara 650... Myslíte, že příští rok by to bylo reálné i pro mě a mou přítelkyni (nejezdí sama, sedí za mnou) ??? Letos určitě ne, nemám vybavenou motorku...
Určitě by to reálné bylo. Budu si to pamatovat a příští rok ti pošlu termín a místo kam zase pojedeme. Co se týká výbavy tak já teď jedu jen s top casem a tankvakem. Případně dám brašnu na zadní sedačku. Pravda je, že když beru manželku tak ty kufry beru také.
xhackerm napsal:
Určitě by to reálné bylo. Budu si to pamatovat a příští rok ti pošlu termín a místo kam zase pojedeme. Co se týká výbavy tak já teď jedu jen s top casem a tankvakem. Případně dám brašnu na zadní sedačku. Pravda je, že když beru manželku tak ty kufry beru také.
No právě proto potřebuju kufry... Bez fénu a žehličky na vlasy nejedeme...
No a teď vážně... Děkuji a budu se těšit na příští rok... Já mám zatím jen vak, top case pořídím, až budu mít hotový držák pod něj...
Příští rok bych se určitě přidal také. Letos jsem vyšťavený :-) A jsem na tom podobně jako xhackerm :-) jen s tím že já to mám kam nacpat...ale děsím se toho, co vše s sebou povezeme...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...