Čau kluci, měl jsem bramboru bez spodního krytu motoru a teď jsem jej konečně sehnal, tak mám na vás odborníky pár dotazů:
1. dává se pod motor 1 kryt nebo dva, já koupil menší a větší, a teď nevím, jestli tam patří oba nebo se jedná o 2 různé možnosti nasazení.
2. chybí mi tam 2 silentbloky, proto se ptám, jestli nevíte kde je pořídit, případně čím je nahradit (známý tvrdí, že tam pasujou ze škodovek) a jakým lepidlem je nejlépe přichytit
a konečně 3., spíše prosba než dotaz. Mohl by tady někdo hodit foto, jak to má přichycené??satčí v sešroubovaném stavu, zejména mne zajímá přední levý šroub.
Díky všem, kteří vydrželi přečíst si to až dokonce a velký dík předem těm, kteří mi trošku píchnouJedla
O jakým typu BMW je řeč? Zítra bych Ti sem mohl smrknout fotku 1150.
A pokud vím,tak se dává jeden kryt,teda alespoň já ho tam mám od výroby jeden...
Silentbloky: Autec,Renocar... asi... Nebo krámy na tenhle způsob,jinak na netu určo seženeš a mám takový pocit,že Starosta je má taky urvaný a říkal něco o ceně 150kč za kus,myslim.Toš tak.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jo tak už vím,co máš za strojek
jj,jsem si to přečetl v Tvým profilu...
Upravil Kubrt dne 31.10.2009 17:45
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ty silentbloky mají v Inveltu většinou skladem. Kupoval jsem tam 1kousek na 12ku a stál asi 130,-Kč. Přikládám obrázek, jak to tam má být.
MALI přiložený následující obrázek:
silentbloky mám na 1100gs v zadu dva delší a ve předu dva kratší, v carservisu cena jednoho snad do 100kč před 3 roky, tet mě čekaj na léto nové, pádem se můžou urazit
Ja sem kupoval tyhle silentbloky na mojí 11tku v BMW Krotil za 78kč za kus. Podle Katalogu jsou včechny 4 stejné. Jsou atipický tímk že sou mnohem nižší (asi 1cm) a tak jako náhradu sem dočasně použil silentbloky rubena ale ty sou 2cm vysoký a sníží se tím podvozek. Taky sem je urazil o nějakej šutr.