Ahoj cestovatelé.Nejel někdo z Vás či známích trajektem z Baku do Aktau.
Potřeboval bych vědět přibližnou cenu za chlapa na motorce a frekvenci spojů.
Díky za každé info.Pojedem tam v červnu.
Nebuď smutný . Najdi někde na netu lodní trasy , tam bude i dopravce. Já když jsem plánoval tak to dopadlo tak že jsme tam nakonec volali a něco nám řekli. Bylo to ale Černé moře , nakonec jsme jeli stejně po svých. Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Jasně,že jsem štrachal,ale jen vím,že to jezdí,ale jestli je i osobní nebo kdy jezdí a kolik stojí jsem nikde nenašel.Proto tady votravuju.Objíždět kaspik se nám fakt nechce.
Budu to občas obnovovat,kdyby se sem náhodou zase vrátil někdo ze starých návštěvníků co to tu dříve oživovali užitečnými info.
Poslední dobou se tu mele seno dokola.
Hele je těžký něco najít, ale prubnu to. Zatím jsem našel totok: http://tagu.ucoz....
Ty města se jmenují správne BAKI a AQTAU
Cena trajektu(kajuta pro 4 lidi bez sociálky)54 dolarů za osobu.
Jestli umíš rusky tak si krásně počteš.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
petrj napsal(a):
Romane a co že to plánujete za cestu?
Díky všem za pomocnou ruku.Dáváme dohromady cestu do Kyrgystánu a klasicky se rozhodujeme mezi severní cestou,kterou jsme už projeli při cestě do Mongolska a cestou jižně od Černého moře,kterou jsem ještě nejel.
Nebejt problémů v Afganistánu a Pákistánu tak by se naskytovala ještě cesta jižnější,ale to zatím považuju za velkej risk.
Díky i za další poznatky.
petrj napsal(a):
Hele je těžký něco najít, ale prubnu to. Zatím jsem našel totok: http://tagu.ucoz....
Ty města se jmenují správne BAKI a AQTAU
Cena trajektu(kajuta pro 4 lidi bez sociálky)54 dolarů za osobu.
Jestli umíš rusky tak si krásně počteš.
Dobrej tip,z ruštiny jsem maturoval takže počtu určitě víc než anglicky.
Taky tam píšou,že jízdní řád nejni.Kurňa to bude jen o štěstí jak to vidim.
JJ taky mám maturu z ruštiny tak jsem něco počet. Napadlo mě zkontaktovat třeba ten hotel, jestli by něco nesehnali, kujóni ušatý.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis