no ono vůbec zašlapané projekty je zajímavej projekt, ale ty informace tam jsou dost často zavádějící, ale člověk se aspoň dozví spousty zajímavostí
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Mám jednu zašlapanou 22tku doma v garáži-peklo stroj.
Dokument zajímavej. Prostupnost terénem takovýho mopeda je asi lepší jak u GS. Taky mě zaujala propagační jízda do Varny, kdy na mopedech dávali 350km/den po kančích stezkách. To musel být ukrutnej nářez!
Jen ta 11tka s revmaplechama byla dost divoká, byl to tůning nebo originál? H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ta jedenáctka s revmaplechama nebyla 11ctka ale předprodejní testovací prototyp ještě s motorem sachs.Mě se líbilo jak tam skákali na těch jawetách to by se gsko rozpadlo.Jinak cesta do varny je nic nějaký týpci o pár let později jeli na jawetě,pionýrovi,manet 125 ,severní afrikou a pak až na sinajský poloostrov a zpátky ,vyšlo to jako knížka a na motoride.sk je možný celou knihu přečíst.To muselo bejt teprv adventure cestování
Zdravím, TOLI nezlob se prosím ale dám sem jen malé upřesnění takže knížka se jmenuje Na mopedu k beduínům a zůčastnily se jí Stadion 22, Jawa 555 pionyr a Manet kterej měl objem motoru 100 kubíků -125ka byl Tatran- knížku mám a můžu říct že je to dost dobrý čtení a kdyby se Vám někde třeba v antikvariátu připletla pod ruku tak neváhejte. jb.