Zdarec chlapi,
během dnešního ježdění jsem zjistil že mi ukazatel kvaltů háže pěkný nesmysly.
Zařadím "jedničku",ukáže se 1,zařadím "dvojku" ,ukáže se 0,zařadím "trojku" , ukáže se 1, zařadím "čtyřku" , ukáže se 0 a po chvilce tam skočí 4.Zbytek rychlostí funguje normálně.Při podřazování je situace uplně stejná
Stalo se Vám to někomu,popřípadě neznáte nějaký finty co s tím?
Upravil Kubrt dne 21.11.2009 16:39
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Je pravda,že jsem v úterý parádně zechcal a včera jsem Ericha umyl,kéž by to bylo jen tou vodou.Zkusim se na to zítra podívat a prostříkat kontakty.Někde,všudeKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal(a):
Je pravda,že jsem v úterý parádně zechcal a včera jsem Ericha umyl,kéž by to bylo jen tou vodou.Zkusim se na to zítra podívat a prostříkat kontakty.Někde,všude
Kubrte to bude tou vodou,akorát nechápu kde ti v úterý chcalo vždyt bylo azuro.Mě to udělalo jednou taky a to po tom co jsem jel v brutálním chcanci
Chcalo mi,když jsem se vracel od Jirky Stránskýho a to tak,že fest.No uvidím zejtra...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
řekl bych že z čidla u řadičky,nebo možná z převodovky...
Upravil Kubrt dne 21.11.2009 17:41
Kubrt napsal(a):
řekl bych že z čidla u řadičky,nebo možná z převodovky...
Takže to co máte vy je originál? Já že bych si něco podobného švihnul na Dakara...
jo jo,my tam ten vehement máme jako součást ukazatele teploty motoru a stavu palivo... FID panel...
me to delalo po tom co sem s masinou brodil jaksi - no hluboko. Bylo to v kontaktu cidla co je nedaleko od radicky. Ja sem to tenkrat neopravoval, ale kluci od Zlabka co mi to spravili rikali ze to bylo jen tim kontaktem.
tel: 722928466, mail: , desertpanniers.we...
Fabio napsal(a):
me to delalo po tom co sem s masinou brodil jaksi - no hluboko. Bylo to v kontaktu cidla co je nedaleko od radicky. Ja sem to tenkrat neopravoval, ale kluci od Zlabka co mi to spravili rikali ze to bylo jen tim kontaktem.
Zítra to všechno zkusim prostříkat a projet a uvidí se...ale sere mě to *pissed*
Kubrt napsal(a):
Chcalo mi,když jsem se vracel od Jirky Stránskýho a to tak,že fest.No uvidím zejtra...
Já bych to neřešil. Taky se mně to jednou stalo - 4 hod. jízdy v dešti když jsem se vracel ze dloouhé cesty. Blbý je, když zastavíš v garáži - povídá to N a je tam 1. Po vyschnutí se to už nikdy neobjevilo.
Pavel