Díval jsem se dnes do našich fotek a našel jsem cestu Evči v Magadanském regionu. Evi, jak dlouho jste tam byli a co motorka? Co všechno se tam pokazilo?
Jinak to muselo být hodně adventure.
recok přiložený následující obrázek:
Móc hezký, musím smeknout. Jinak škoda, že se tu ty galerie prohlíží tak úděsně blbě....
PS: ten tlumič byl asi veselá záležitost. Znám tu jednoho, taky s osmikilem, jehož zadní tlumič už to má rovněž za pár... Přiznáš se?! Maiali nel Fango!
morabo napsal(a):
Móc hezký, musím smeknout. Jinak škoda, že se tu ty galerie prohlíží tak úděsně blbě....
PS: ten tlumič byl asi veselá záležitost. Znám tu jednoho, taky s osmikilem, jehož zadní tlumič už to má rovněž za pár... Přiznáš se?!
...si to necham nekde zmerit 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
morabo napsal(a):
PS: ten tlumič byl asi veselá záležitost. Znám tu jednoho, taky s osmikilem, jehož zadní tlumič už to má rovněž za pár... Přiznáš se?!
...si to necham nekde zmerit
Ty vole Hixi, ja to nechapu... jak to, ze mas s tou motorkou takove problemy? Ja proste jezdim a vsechno je OK... zatim mi krome kratke hadice chladice vse bez problemu funguje... (a i s tou tekouci chladici kapalinou se dalo bez problemu jezdit). To je skoro jak bys mel nejaky predprodukcni model nebo co...
Tak kluci na knize se usilovně pracuje... no prostě mi to trvá o něco dýl. To co je na Facebooku byli jen aktuální zápisky z cesty.
A jinak se omlouvám že jsem neodpovídala, ale našla jsem to až teď a úplně náhodou.
Cesta nám trvala celkem 2 měsíce a tlumič nebyla jediná závada, která nás potkala.
Kucera napsal(a):
Díval jsem se dnes do našich fotek a našel jsem cestu Evči v Magadanském regionu. Evi, jak dlouho jste tam byli a co motorka? Co všechno se tam pokazilo?
Jinak to muselo být hodně adventure.