Ahoj, film by bol uz minulý týžden, žial sa mi poškodil softvér, práve sa film spracuváva, dúfam že to bude už v poriadku. Dĺžka je 90 minút, s dobierkou je to ale problém do čiech.
Až pojedu na Slovač, tak to u něho můžu vyzvednout. Ale někdy z jara až se potkáme na nějaké akci.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tak film je hotový. Kto niečo takéto robil, vie že to nieje robota ne jedno popoludnie. Distribuovať je silné slovo kto bude mať záujem tak mu ho neak dopravím. DVD je za symbolickú cenu 5 eur, dĺžka 88min. Cez tú úschovňu to je na mňa moc zložité. Tak to vidím cez Cycliho alebo účet a pošta. Na jar pôjdem určite aj ja do Čiech tak sa to potom po rieši. Môj email sisobmw@centrum.sk
Upravil siso dne 31.01.2010 12:21
Pokud mi alespon 5 lidi posle penize predem (paypal ucet: kotaba@gmail.com, na vyzadani bankovni ucet poslu pres PM), Siso muze ta DVD poslat mne a muzete si to vyzvednout - Brno.
To same by mohl udelat nejaky prazak, popr. taky preze mne a nekdo kdo jezdi Praha-Brno Vam to doveze.
Strašne jak ma niekto potrebu za každu cenu na všetkom zarobiť Však to daj do uschovne a kto bude chcieť si to pozrie internet je plny takych videi ,ta vyhovorka že je to na teba zložite je smiešna BMW 1100GS
audina napsal(a):
Strašne jak ma niekto potrebu za každu cenu na všetkom zarobiť Však to daj do uschovne a kto bude chcieť si to pozrie internet je plny takych videi ,ta vyhovorka že je to na teba zložite je smiešna
5Eur z zarobit? Nemyslim si ze to je to o co Sisovi jde
Ja bych tam taky "symbolickou" cenu dal, klidne i vyssi.
Audina tak si pozri tú kopu videí na internete a nestaraj sa o toto. A hoď nejaký link na tvoje video zavesené na nete, rád si ho pozriem. Ak si myslíš že 5 eur je zárobok, tak si finančne na tom veľmi zle.Pre mňa to znamená len starosti! Ja som to dvd nerobil abi som zarobil, to bi muselo stáť iné peniaze. Práve kvôli takým ako si ty to na voľno nedám. Koho to ozaj zaujíma 5 eur v pohode dá.Ja osobne zo známymi dvd z ciest mením, už mám celkom slušnú zásobu na dlhé zimné večeri. Cycli to môže potvrdiť.
Pre ostatných do Čiech som sa dohodol s Randolfom, tak ako píše. Rád dvd aj pomením, ak má niekto niečo svoje zaujímavé. Podotýkam svoje, kto také video niekedy robil vie že to nieje len tak.