Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře

Germas
pepiv
Přidané 10.03.2010 18:15

Registrace: 09.03.10
Zdravím všechny enduristy!
Co si myslíte o hadrách od značky Germas, pod označením: Ecuador-Sahara
http://www.germas...25&idk=185
Jedná se mi o to, že je to jedno z mála oblečení, které má vyjímatelnou membránu a přitom je za slušnou cenu. Všichni zde totiž už víme (a já už taky), že pro enduro styl jsou všechny reissy a podobný "membrány" jako igelit na fóliovníku...
Chci vzdušný věci, ve kterých se nebudu potit jako vrata u chlíva a zároveň aby mě chránily před studenějším větrem, když se vracím za chladnějšího večera domů...
Prosím, poraďte.

jpbmw
Germas
Přidané 10.03.2010 19:12

Registrace: 03.09.08
nechci hanet neco, co jsem nemel na sobe, ale byl jsem v prodejne v praze a pripadalo mi to vsechno jako peknej ausus, na sebe bych to nikdy nevzal, proste i oproti podobnym vyrobcum z podobnych asijskych destinaci to az moc zavanelo cinskou trznici a pri pohledu na boty, co vypadaly jako bufy sem se kacelSmile kamos si to chtel koupit, tak jsem ho vzal do vrbovky a za stejny ceny nakoupil mnohem hezci held a ackoliv je uplny zacatecnik, tak pote sam videl rozdil, to je moje zkusenost, mozna ma nekdo lepsiWink

toli
Germas
Přidané 10.03.2010 19:18

Registrace: 13.10.08
Ty modelové a jejich boty to je teda něco ty asi viděli enduro tak akorát z vlaku Grin
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.

http://www.toli-moto.wz.cz/
jencekgs
Germas
Přidané 10.03.2010 20:44

Registrace: 27.12.08
Za podobné peníze mám Akito Desert a jsem stím spokojený. Má to taky vyjímatelné vložky a zpracování vypadá dobře.
Splněný sen moje 1100GS

Kubicek
Germas
Přidané 10.03.2010 20:59

Registrace: 28.02.07
Mel jsem bundu od germasu a jsem rád, že mi ji opravili a pak jsem ji střelil. Zpracovani nebylo špatný, ale matroš byl tragickej (hrozně tenoučká kordura). Po jedný sezone se kordura prodřela od suchých zipů, a na jednom místě se to normálně roztrhlo jako když vemeš laminátovací tkaninu a rozendáš vlákna od sebe. Nechtel bych vidět co by to udělalo, kdybych sebou plácl na silnici. Pak trochu problémy s reklamací, nakonec vše opravili, ale můj názor byl, že to bylo na vrácení peněz. Na to z jakych je to materiálů bych řekl, že cena by měla být poloviční. Jestli chceš kalhoty na urovni tak tohle je myslím lepší volba a když to stoji skoro stejně. Osobní zkušenost nemám, ale asi do nich půjdu. http://www.bohemi...ds-lizard/
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS

basto
Germas
Přidané 11.03.2010 08:15

Registrace: 01.09.07
tak já vám povím že s germancem mám skušenost takovou, koupil jsem tam ženě gatě ,bundu, první bunda se po necelich dvou letech škubla , tak jsme šli reklamovat, a přistup byl super, hned mi řekl, at jí tam nechám, a vyberu si jinouthumbs up tak žena šáhla po náký o 1000kč dražší, co jí seděla, ale já měl v tu chvýli u sebe jen 500kč tak prej že ok, tak sme odjeli z novou bundou a ještě o 500 levnějšíthumbs up přístup na jedničku, valita odpovýdá ceně,a samozrějme co vyšší cena je i lepší matrošWink kupoval jsem to v praze
Upravil basto dne 11.03.2010 08:16

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 63
Členové on-line: 2
Mark09, patol

Registrováno: 8,718
Nejnovější člen: Bezmena22

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 3.56 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI