zdravim , vyměnil jsem olej, jezdil jsem 6 let na 10w 40 a tet sem nalil motorex legend 20w 50 a za studena to kouří jako kdyby to spalovalo olej,když dám ruku k vejfuku a vrknu, tak jí mám posetou řernym bordelel, todle to to nikdy nedělalo, po zahřátí cca 2mimuty je vse ok. co to je? dělá to ten olej????
mam taky tento problem shodou okolností taky legend 20w 50,kouří to za studena jak bestie. Ale olej nijak vyrazne nemizí tak premyslim v cem muze byt chyba.
Kdyby to byl olej, tak je kouř do modra. Kouří ti to na 99% bíle a to je vykondenzovaná voda z výfuku. Černý bordel z výfuku jsou prostě saze ze spalovacího procesu. To je normální jev.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal(a):
Kdyby to byl olej, tak je kouř do modra. Kouří ti to na 99% bíle a to je vykondenzovaná voda z výfuku. Černý bordel z výfuku jsou prostě saze ze spalovacího procesu. To je normální jev.
myslím si to samé
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
basto napsal(a):
aha tak snad to nic nebude, ikdyž mám gs skoro 7 let tak mě nepřestává překvapovat
japonská motorka je otrava,šepot květin které fungují,báwo to je jiná liga,furt se něco dějeale jezdí to furt,po třech letech jsem získal imunitu proti všem těmto zvukům a dějůmHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
mě to také pokuřuje ale myslím že je to ta voda dělá to jen když je chlad a po chvíli je to v ok a nemůže to být tím že je zaplej sitič pak je to kouření asi zcela normální
když ho miluješ není co řešit
Na F650 mi to dělá když je chladno úplně stejně...pár minut než se to zahřeje a je klid...máš chladné výfukové potrubí a pustíš do něj teplé plyny...zkodenzuje voda a vypařuje se...cestou omyje saze z potrubí a vyletí ven co by pára (mlha) a v případě katu je to ještě markantnější, pač kat mění něco ve výfukových plynech na vodu a něco...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...