Bohumile je mi to jasný. Já mám v současnosti R80 jako hlavní motorku-stejně na ježdění neni tolik času. Na blbnutí pak 690 enduro. Jednou snad dostavim HPN a pak to bude spolu s R80 pro mě ideál. Hlavně ať ti dělá radost, mě na těch dvouventilech (kromě ježdění) právě nejvíc baví rozebírání, skládání a vylepšování.
Ahoj , nemáte někdo na prodej pravé zpětné zrcátko na RT100 ?? To moje je nějaké už chabrus,utáhnout moc nejde a nedrží . Nebo tip na koupi.
Díky
Ota
otapa přiložený následující obrázek:
Delší dobu jsem zde nebyl, ale právě jsem z 95% dokončil svůj realizovaný "sen", tak se chci také podělit
Ono toho nakonec bylo k výměně víc, než jsem původně předpokládal, včetně původně neplánované změny vzhledu, ale nakonec jsem s výsledkem celkem spokojen, i když to má pořád své mouchy....
Miho přiložený následující obrázek:
Miho napsal:
Delší dobu jsem zde nebyl, ale právě jsem z 95% dokončil svůj realizovaný "sen", tak se chci také podělit
Ono toho nakonec bylo k výměně víc, než jsem původně předpokládal, včetně původně neplánované změny vzhledu, ale nakonec jsem s výsledkem celkem spokojen, i když to má pořád své mouchy....
Vypadá krásně kdyby byl zájem o kotouč tak ještě nějaké sady mám skladem.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
Miho napsal:
Pěkná. V té červené je neokoukaná.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Miho napsal:
Bohumil napsal:
Tak to je velka parada,ta bila....
Díky Bohumile.. no hledali jsme intenzivně celý prosinec, měl to být takový double dárek k narozeninám, které má Alča na Štědrý den.. nakonec se to o 2-3 týdny posunulo.. ale sotva jsme vkročili do garáže u německého majitele, tak bylo rozhodnuto..
http://hofi01.raj...