Mám zkušenost jenom s přechodem v Užhorodu.Jel jsem tam asi 3x nebo 4x,ale vždy hrozná fronta a UA celníci docela prudily.Jednou to šlo jen s úplatkem.Letos chci zkusit Ubĺu bude to lepší?Dík
Ja projizdel SK/UA hranice 2x - jednou cestou tam pres Ublu - pohoda - a jednou cestou nazpet pres Uzhorod - katastrofa. Poprve na motorce, podruhe v dodavce s privesem. Kazdopadne priste volim Ublu nebo prechod z Madarska.
Ten Užhorod je fakt hrůza.Furt nemohl nic najít pak zjistil,že nemám CZku.Auta co stály vedle ji taky neměly.Ještě že jsem měl nachystaný drobný dolary.Nejdřív chtěl 40 Euro nakonec dostal 10 Dolarů.Úplatky nemám rád,ale než se vracet.
JT napsal(a):
Mám zkušenost jenom s přechodem v Užhorodu.Jel jsem tam asi 3x nebo 4x,ale vždy hrozná fronta a UA celníci docela prudily.Jednou to šlo jen s úplatkem.Letos chci zkusit Ubĺu bude to lepší?Dík
je potreba jim dat aspon 100 dolaru a ver mi-dalsi rok si te budou dobre pamatovat a vyhnes se problemum
JT napsal(a):
je potreba jim dat aspon 100 dolaru a ver mi-dalsi rok si te budou dobre pamatovat a vyhnes se problemum
Dáš prst a zoberú si celú ruku. Netreba ich hajz.ov učiť na úplatky - tie len v prípade nutnosti. Je lepšie počitať s nejakým zdržaním na hranici. Možno si niekto povie, že za tých "pár drobných "to nestojí , nebude predsa čakať niekoľko hodín na vybavenie ale..... keď to tak pôjde ďalej, tak o nejaký čas ťa bude na hranici jeb.ť aj upratovačka za špinavú mašinu.
Upravil glock7 dne 21.04.2010 18:46
Glock-plastik fantastik :-)
JT napsal(a):
Dáš prst a zoberú si celú ruku. Netreba ich hajz.ov učiť na úplatky - tie len v prípade nutnosti. Je lepšie počitať s nejakým zdržaním na hranici. Možno si niekto povie, že za tých "pár drobných "to nestojí , nebude predsa čakať niekoľko hodín na vybavenie ale..... keď to tak pôjde ďalej, tak o nejaký čas ťa bude na hranici jeb.ť aj upratovačka za špinavú mašinu.
Pánové máte pravdu,mohl jsem se s nima hádat,mohl jsem se vrátit a sehnat si nálepku,mohl jsem jet na jiný přechod,mohl jsem se na ně a Ukrajinu vy...t a jet na GG do Alp.Ale já měl jen 4 dny volna a touhu trochu poznat zemi o které toho moc nevím.
Nič im nedávajte bo potom to čakajú od všetkých bol som tam viackrát a aj s problémom v pase a bez úplatkov... treba sa povizliekať a kempovať v rade ...
Upravil petronelka dne 26.04.2010 19:37
Cesta je cieľ ...
petronelka napsal(a):
Nič im nedávajte bo potom to čakajú od všetkých bol som tam viackrát a aj s problémom v pase a bez úplatkov... treba sa povizliekať a kempovať v rade ...
Tebe sa aj tak najviac páčilo v tej colníckej búde ked si sa škeril na tú colníčku v maskáčovom overale! A ten dômyselný kávovar čo tam mali