Zdravím Vás kolegové. Jelikož letos v sezóně pojedu do porodnice Tak jsem každoroční výlet odložil na podzimní čas. Vyšlo mi tedy z toho Španělsko a Portugalsko. Nakoupil jsem nějaké průvodce atp...
Chtěl jsem se zeptat někoho kdo tam byl zda nemá nějaké tipy kam se mrknout (souřadnice GPS atp, foto). Jde mi spíše o místa málo navštěvovaná turisty. Taková, která v průvodcích moc nejsou. Plánujeme projet hory, podívat se k oceánu atp... Samozřejmně navštívíme i turisticky profláklá místa z průvodců. Většinou na cestách spíme pod širákem... takže klidně i tip na místečka vhodná pro bivak.
Kdyby tedy jak jsem již psal výše měl někdo nějaký slušný TIP... budu velice vděčný!
Jinak přeji všem konečně už pěkné počasí a fůru šťastných kilometrů (ať se už uklidiní ta občas napjatá / hádavá situace zde jinak perfektním webu)
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
SPEEDY napsal(a):
Zdravím Vás kolegové. Jelikož letos v sezóně pojedu do porodnice Tak jsem každoroční výlet odložil na podzimní čas. Vyšlo mi tedy z toho Španělsko a Portugalsko. Nakoupil jsem nějaké průvodce atp...
Chtěl jsem se zeptat někoho kdo tam byl zda nemá nějaké tipy kam se mrknout (souřadnice GPS atp, foto). Jde mi spíše o místa málo navštěvovaná turisty. Taková, která v průvodcích moc nejsou. Plánujeme projet hory, podívat se k oceánu atp... Samozřejmně navštívíme i turisticky profláklá místa z průvodců. Většinou na cestách spíme pod širákem... takže klidně i tip na místečka vhodná pro bivak.
Kdyby tedy jak jsem již psal výše měl někdo nějaký slušný TIP... budu velice vděčný!
Jinak přeji všem konečně už pěkné počasí a fůru šťastných kilometrů (ať se už uklidiní ta občas napjatá / hádavá situace zde jinak perfektním webu)
jinak treba tip -- LAguna na jihu, kde jsou divoky plamenaci a budou ti v noci litat a kvakat nad stanem )
Upravil hicks dne 20.05.2010 08:03
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kompletní španělské Pyreneje jsou nádherné,absolutně odlišná atmosféra od Alp. Dostalo mě okolí Sieera Canones de Guara - Nocito. Více tadyhttp://www.advent...enees-2008 cca od 40-té fotky je oblast Pico de Anetto a dál na západ až do Pamplony.
Upravil Livingspace dne 20.05.2010 09:50
Livingspace)
Upravil hicks dne 23.05.2010 16:30
17 cm
oo dekuji .. akorat se mi tam nepodarilo propasovat popisky... tak snad priste ..
17 cm