Zdar chlapi, mám to docela narychlo - kolem 6.6. chci někam na týden až 10 dní na motorce, takže poblíž po Evropě. Pojedu sám (resp. dohromady 2 moto 2 chlapi) a chtěl bych nějaké legální neasfaltové cesty. Původně jsme přemýšleli o podobných místech jako tady ti dva Slováci:
Jenomže - jak je to ve výšce 2000 mnm. uprostřed června se sněhem?
Nebo jinak - kam se vydat, abych mohl jet mimo asfalt, byl tam nejaky kopec a tak? Rumunsko? Jel nekdy nekdo neco podobneho v Chorvatsku (je to dost zaostale, vyska tak do 2000, tak snad nejaka sotolina...)?
Upravil tosuja dne 24.05.2010 18:17
V červnu by již měly být cesty kolem 2000 mnm průjezdné. Pěkné šotoliny jsou jak v Chorvatsko, tak v Bosně (byl tu někde cestopis kluků ze Slovenska, minimálně ve fotogalerii), tak třeba v Černé Hoře...my máme nějraději Černou Horu
Myslím že na těchto stránkách máš maximum o trasách, uzavřených přechodech atd. http://alpenroute...
Tady je odkaz na webkamery v Dolomitech. http://www.webcam...
Alpenrouten znam, pomoci nich to planuju, ale tam se nedozvim, jak to vypada se snehem - vsichni tam maji rozum a jedou tam az v cervenci nebo srpnu :-)
Za webkamery diky, trosku mi objasnily stav - ve 2000mnm uz snih neni skoro nikde, ve 2500 je prakticky vsude. Dik
tosuja napsal(a):
Alpenrouten znam, pomoci nich to planuju, ale tam se nedozvim, jak to vypada se snehem - vsichni tam maji rozum a jedou tam az v cervenci nebo srpnu :-)
Za webkamery diky, trosku mi objasnily stav - ve 2000mnm uz snih neni skoro nikde, ve 2500 je prakticky vsude. Dik
no tak treba cca tyden zpet v Andorre... coz je vic na jihu.. cerstvy snih, 1800mnm a vyse... klada jako blazen.. a.. posoleno.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
počasí si nevybereš,já měl 16.8. na Grossglockneru sněhu po kokot,silnice byla shrnutá a mokrá ale před putikou na vyhlídce byl postavenej dvoumetrovej sněhulák to jsou hold hory a tam padne kdy se zachce
Jedu? Tedy žiju!