Zdravím, hledám nějaké nadšence na cestu směr Chorvatsko, Albanie,Řecko (dle domluvy) v terminu posledni tyden cervenec a prvni tyden srpen. Tem, se kteryma obcas jezdim termin nesedi takze pokud by jste meli zajem nebo o nekom vedeli, prosim dejte vedet (popripade kde jeste hledat). Mam cestovni enduro takze offroad neni problem, prespat v prirode nebo campu taky v pohode. Dik za info. Marek
No ten první týden mi nesedí,ale druhý týden kdyby jsi se toulal někde v Albánii tak by jsme to mohli nějak skloubit. Řecko určitě nee možná kousek MK.
Lapiduch napsal(a):
Zdravím, hledám nějaké nadšence na cestu směr Chorvatsko, Albanie,Řecko (dle domluvy) v terminu posledni tyden cervenec a prvni tyden srpen. Tem, se kteryma obcas jezdim termin nesedi takze pokud by jste meli zajem nebo o nekom vedeli, prosim dejte vedet (popripade kde jeste hledat). Mam cestovni enduro takze offroad neni problem, prespat v prirode nebo campu taky v pohode. Dik za info. Marek
Ahoj!Já mám zhruba v tom termínu velice podobné plány.Jen to teď nedokážu říct s jistotou,protože jsem momentálně kryplorukej a nevím jaké budou následky a jak dlouho to bude trvat.Taky bych asi jel s přítelkyní.Jestli neseženeš jiného,tak se později můžem domluvit až budu vědět vic.Káždopádně my by jsme někoho přivítali,protože ona se bojí jet v jedné moto tak daleko(porucha,nehoda a další babské tlachy)nezná BMW,noServis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Asi OT, jen pripominam, ze v techto zemich se v tomto terminu na 99% upecete ve vlastni stave.
My odjizdime do Albanie ted v sobotu a i to mi pripada pozde. Idealni je kveten a zari.
Alda napsal(a):
Asi OT, jen pripominam, ze v techto zemich se v tomto terminu na 99% upecete ve vlastni stave.
My odjizdime do Albanie ted v sobotu a i to mi pripada pozde. Idealni je kveten a zari.
To máš pravdu.Já s tím tak nějak počítám.Vloni jsem byl tou dobou v Bosně a v Chorvatsku a mazec,ale dalo se to a to mám černý hadry ale nepočítám s tím,že bych přítulku přemluvil na Norsko ale budu to dál zkoušet Přece jenom Albánie je ve srovnání s tím za rohem a dá se tam na podzim nebo na jaře jak říkášServis motocyklů BMW Praha- východ
Jj, vedro bude, nemuze byt vzdycky vsechno idealni, zvladli to a uzili si to jini, tak to pujde. To Mr GS: pritelkyne je rozumna, sice mam taky BMW ale jet ve dvou motorkach na dalku by melo byt minimum. Tak dej vedet az budes ready zdravotne a kam by jste si to teda pedstavovali...
Já pořád nechápu tu zdejší histerii, proč člověk nemůže jet někam daleko sám. My jezdíme se ženou sami a projeli jsme již takhle 22 evropských zemí...navíc vyrazit s někým, koho člověk zná jen s fora a nemá vyzkoušeno společné ježdění je NESMYSL....
Vjetrnik napsal(a):
to Lapiduch: jak minimum ve dvou motorkách?
Já pořád nechápu tu zdejší histerii, proč člověk nemůže jet někam daleko sám. My jezdíme se ženou sami a projeli jsme již takhle 22 evropských zemí...navíc vyrazit s někým, koho člověk zná jen s fora a nemá vyzkoušeno společné ježdění je NESMYSL....
Já s tebou souhlasím.Vloni jsem taky jezdil sám,ale znáš ženské...to nevysvětlíš dokud to sama nepozná a nepochopí.Nepojedu s nikým koho znám jen z fóra.Samozřejmě by jsme spolu nejdřív museli trochu pojezdit a poznat se.Aspoň nějakou víkendovou akci minimálně,než někam s někým pojedu.Nehodlám sobě ani nikomu jinému kazit dovolenou,to je jasný.Zvlášť když veškerou moji toleranci čerpá přítelkyně...už nezbývá na ostatníServis motocyklů BMW Praha- východ