Na ADVrider jsem našel celkem zajímavý fotoreport ze Zambie, fakt to stojí za prohlídnutí.... http://www.advrid...p?t=584006F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jinak tohle vypada jako docela dobry napad.... zkusim pouvazovat, jestli 2 nafukovaci vaky, ale nize, v urovni pod kuframa, by nemohly motorku predelat ve vodni skutr Dat nejak lodni sroub... treba jenom pritlacny na bok pneumatiky.. hmm...
Jinak tohle vypada jako docela dobry napad.... zkusim pouvazovat, jestli 2 nafukovaci vaky, ale nize, v urovni pod kuframa, by nemohly motorku predelat ve vodni skutr Dat nejak lodni sroub... treba jenom pritlacny na bok pneumatiky.. hmm...
Tam by se spíš hodila úprava na vznášedlo.
Móóóc zajímavé fotky a cesta, hoši si asi dost mákli.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Afrika, resp. její východ a jih je můj dlouhodobý sen a cíl. Zatím jsem si ho splnil dvakrát bez motorky , ale jestli někdy podniknu alespoň jednu opravdu velkou výpravu, bude to do těchhle končin.
Už to vyhlížím
PS: po Keni jsem najezdil něco přes 1000km autem a musím říct, že místní dopravy ani obyvatel není třeba se obávat, nezaznamenal jsem jedinou bouračku či problém a černoušci řídí překvapivě dobře a zodpovědně. Navíc terény pro GS tak optimální, všude lány poměrně slušný šotolinky.... Když jsem se vrátil domů, za první den jsem viděl dvě rány a tři málem přejetý, včetně mně...
morabo přiložený následující obrázek:
[101.82Kb]
Upravil morabo dne 16.06.2010 05:04
Maiali nel Fango!