Čau kluci, my zítra vyrážíme na tour do Turecka ( Slovensko, Maďarsko, Srbsko, Bulharsko, Řecko, Turecko, Bulharsko, Rumunsko, Moldávie, Rumunsko, Maďarsko, Slovensko). Chci se zeptat, jak je to s mentalitou hlavně v Srbsku, je bezpečno zůstat bivakovat někde v lese, nebo raději volit kempy?? Jedla
Souhlas s Vjetrníkem... V Srbsku jsme spali kousek od obce Srbobran u pole a bez problémů. A lidi? Na celým Balkánu na 1 s * Až do Turecka nocleh v přírodě
Taky jsem se v úterý vrátil s podobné cesty.HU,HR,BIH,MNE,AL,SRB,BG,RO.Akorát jsem to musel ukončit dřív,protože mi dva dny chca...(pršelo).Tolik přejetech psů jsem ještě neviděl
jt přiložený následující obrázek:
Alda:
z fotiek mi pripada ze ste z Banatu sli dolu k hlavnej ceste ( k Dunaju ) po tej lesnej skratke ktora je urcena viac menej pre kone a .....
presli ste ju celu az dolu? do vitazneho konca?
My sme to dali ale tie necele 2 km nam dali zabrat pol dna a bolo to trapenie a nie radost z off
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Nezkousel jste nekdo projet kanon Komarnice smerem k vrcholkum Durmitoru?Ja jel jenom kousek a byla to krasna sotolinka kolem reky.V mape je to jako pesi cesta,kteravede az k te ceste pres vrcholky Durmitoru.Takze predpokladam,ze ta cesta pozdeji zacne stoupat a jeji kvalita se dost zhorsi.Ale bylo to pekne.Jo ta cesta zacina tam,jak se asfalt staci vlevo k tomu mostu nad kanonem.Nejede se vlevo k mostu,ale rovne,za chvili konci asfalt,je tam par poslednich domku a pak uz jen kanonem po sotoline.
vevis přiložený následující obrázek:
[304.42Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No jestli myslím to samé co ty, tak dál už je to oslí stezka nebo slušnej trial R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Čau,
máš bomba fotky. Chystám se do černé hory za týden.
Jak je to se spaním na divoko?? Dočetl jsem se v průvodci, že je tam dost medvědů a vlků. Setkali jste se tam s něčím takovým??
A prosím můžeš prozradit, kde je focená tato fotka: P6150229 ??
JT napsal(a):
Taky jsem se v úterý vrátil s podobné cesty.HU,HR,BIH,MNE,AL,SRB,BG,RO.Akorát jsem to musel ukončit dřív,protože mi dva dny chca...(pršelo).Tolik přejetech psů jsem ještě neviděl
dívám se že máš normálně nalepovací držák na navigaci na plexiskle-nebojíš se že to spadne?KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
JT napsal(a):
dívám se že máš normálně nalepovací držák na navigaci na plexiskle-nebojíš se že to spadne?
Jo a jak je to tam ohledně cen služeb-myslím tím teď černou horu
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Vlk: byli jsme ve vesnici Ravensca ze ktery jsme jeli primo dolu k Dunaji. Asi 16km, cesta mi pripadala fajn, takova ta Rumunska enduro klasika.
Fgy: spani na divoko nevim, snazili jsme se vzdycky neco najit, ale v Cerny Hore pravda moc moznosti neni. V okoli Durmitoru se ale da. Spali jsme v Rudinici, fotka je z ty samy oblasti, ale presne ti to nereknu.
Mara: no jsem na vas zvedavej, to bude slusna porce. Drzime palce a pozdravuj Monu.
Mardock: zrovna Cerna Hora je na muj vkus fakt levna. Paradni misto na rekreaci klidne i pro rodinu u more.
JT napsal(a):
dívám se že máš normálně nalepovací držák na navigaci na plexiskle-nebojíš se že to spadne?
Jo a jak je to tam ohledně cen služeb-myslím tím teď černou horu
Držák navigace nemám na plexi,ale na hliníkovým udělátku před plexi.Držák se mi cestou samozřejmě ulomil.Ceny myslím jak u nás.Spal jsem ve vodáckým kempu ještě v BIH.Chatka 5 Euro noc.
jt přiložený následující obrázek:
Vjetrnik napsal(a):
to Mardock: a moře s pobřežím má Černá Hora pěkné...jen v Kotoru se nekoupou ani místní, tam to až tak na koupání není, zato je tam pěkně jinak...
tak dík. Jinak ty fotky jsou moc pěkný a asi se tam taky letos vypravíme. Jen mě mrzí že se mnou pojede kámoš na banditovi takže musím brát zřetel na silnice.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...