Ahoj, díky za typ. Ještě jsem koukal na padáky od SW Motech, ale ta středová vzpěra se mi nezdá. Ještě se chci zeptat na pneu ( koukal jsem na TKC 80 ) jsou nějaké zkušenosti?
U padáků si dej pozor na to, aby ti pod ně vešly kryty hlav, jestli je používáš...
Koupil jsem SWmotech, a tam nevešly.
Teď mám TT a zatím dobrý, jen to uchycení na dou šroubech/bok se mi nezdá, ale při položení motorky v 5km/h do bláta je vše ok.
Mě nejbytelenější příjdou ty z TT. Akorát jsou trošku asymetrický .... SW ne, ty jsem měl, a už jen potěžkáním to byl divnej materiál .....
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Taky mám HB a maximální spokojenost - tu bouračku chytly pěkně Jen ty horní jsou tam trošku zbytečný, ale zase jsou to pěkný držáky světel SW-motech jsem měl předtim a na uchycení za šusplech se snad už ani nedělaji. Jinak ještě při výběru pozor na výfukový svody - neorigo maji jinak umístěný lambdy a padák pak nejde namontovat.
Upravil MALI dne 02.08.2010 09:20
Zrovna jsem odmontoval padaky hepco becker z GS 1200 - model 2010, a uz je asi nebudu pouzivat, tak jsem se rozhodl, ze se jim zbavim. Docela me tam vadili.
Nekdo ma zajem? Puvodni cena u SAMOTO - 9tis - dam je za 1/2.
Aha, tak to se omlouvám, to mně nenapadlo...
Rozhodně jsem Ti tím nechtěl kazit kšeft. Jen v SAMOTO mají většinou hodně přemrštěno, specielně třeba výrobky UVEX, tak bych se ani nedivil... Takže ještě jednou omluva. Jinak tyhle padáky vypadají vážně hezky Maiali nel Fango!
morabo napsal(a):
Aha, tak to se omlouvám, to mně nenapadlo...
Rozhodně jsem Ti tím nechtěl kazit kšeft. Jen v SAMOTO mají většinou hodně přemrštěno, specielně třeba výrobky UVEX, tak bych se ani nedivil... Takže ještě jednou omluva. Jinak tyhle padáky vypadají vážně hezky
Neni za co.
Prodam, tak prodam, kdyz neprodam tak to jde do popelnice;-)
Zrovna jsem odmontoval padaky hepco becker z GS 1200 - model 2010, a uz je asi nebudu pouzivat, tak jsem se rozhodl, ze se jim zbavim. Docela me tam vadili.
Nekdo ma zajem? Puvodni cena u SAMOTO - 9tis - dam je za 1/2.
Diky,
F.K.
Ahoj
Můžeš tady dát nějakou fotku kompletu, který chceš prodat?
za 2 týdny pojedu autem do Prahy tak bych je možná vzal.Pája
HB nebo original BMW doplněné výztuhou od HB. Obojí je srovnatelné co odolnosti týče. Verzi HB upravenou na GSA mám já originály s doplněnou výztuhou od HB má Jarda-vopic. Obě kombinace jsou srovnatelné. Pozor HB horní díl na GSA není (nebo nebyl) musí se provést úprava.