nazdar páni
mám problém, na mojej 12 mi v servise BMW oznámili že na zadnom tlmiči mám pokazené štelovanie predpätia - to koliesko mi jednoducho nefunguje a nedá sa to údajne ani opraviť . skúšal som to odniesť chalanom čo opravujú pružiny a skonštatovali že to nevedia spraviť. teraz mám moto na najmäkšom predpätí a keď ideme dvaja aj s batožinou, tak mám čumák hore .
v BMW my povedali že sa to nedá opraviť a kúpiť musím celú pružinu aj s tým štelovaním , a stojí to cca 500 EUR .
viete mi poradiť ako to ojebať??? nechce sa mi za to vysoliť také prachy. dík
Béďo
Halo, halo! Poradím ti jedině pana Buráně. Je kousek od Uherského Brodu a dělal už spoustu tlumičů Showa na 1100GS a 1150GS Snad do 12GS nedali skopčáci nějaký to kurvítko kvůli kterýmu by to nešlo. Kontakt je: +420774255075, za zkoušku nic nedáš ale je to fakt šikula!
Na 1150ke som mal pri jazde v dvojici takisto čumák hore (a to som predpätie nastavovať mohol), pomohla výmena pružín za progresívne. http://cycli.bmwg...rowstart=0
milan enduroskola napsal(a):
moje rada je - kup ohlins
100% souhlas, měl jsem ten samý problém, na zadku dole jak je ten šroub na regulaci mi to vyskočilo a naráželo do kyvky. Oprava nesmysl, cena za origo taky. Koupil jsem ohlins a ten rozdíl byl naprosto markantní. Mám tam silnější pružinu a i ve dvou a s bagáží to nejde na dorazy, pouze občas v zatáčce drhnu rozšířením bočního stojánku :-)