Ja to nedělám otravoval jsem pána co se tím zabejvá udělá nám je ale ted nemá moc čas!Jinak tady jsou jeho stránky!http://samolepy.c.../index.php... servis a diagnostika BMW Motorrad
to Servisák: siluetka nic moc...chtělo by to třeba hranu kufru zvýraznit, nebo vyříznout hlavy válců nebo u výfukových svodů vyříznout "průhled"...je to moc velká černá plocha
Vjetrnik napsal(a):
to Servisák: siluetka nic moc...chtělo by to třeba hranu kufru zvýraznit, nebo vyříznout hlavy válců nebo u výfukových svodů vyříznout "průhled"...je to moc velká černá plocha
Já vím ale nechci ho ted otavovat má prej moc práce pak nakraeslí i siluetku bez kufrů
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Když dostanu obrázek, tak ho můžu jednobarevně vytisknout na samoleopky v práci. Je to termotransfer tisk a odpadu, který se dá využít na potisk mám hafec. Jen si neumím nic pořádně nakreslit - nemám na to "střevo". Potisk pryskyřicí na plast vydrží opravdu hodně. Lze i na průhlednou etiketu, mám tam kotouč nějakých cca 120x100mm v odpadu. Třeba. Když dostanu obrázek, dá se s tím leccoss udělat, ale jsem omezen na jednu barvu. Tedy jde i víc, ale to už jsem línej a je to na tuhle technologii zbytečně pracné.
Potisky na kořenky, jmenovky na dárečky, popisky rozvaděčů a kdo ví co ještě vyfrknu taky v pohodě. Záleží kdo co chce. Jen už to ani nikde nenabízím, bo mé okolí je "zasycené" Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz