Ahojky,
super dovolená je za náma, uvjeto 5000 km, motorky bez jediné poruchy (BMW R 1150 GS, BMW R 1200 GS, KTM 690, YAMAHA XV 1600 WildStar), počasí horké, za celých 14 dní nám nezapršelo, projeto CZ-DE-A-CH-FR-AND-ES a zpět
Marto fotky jsou opravdu pěkné. Podruhé jsem si je prohlédl i s komentáři a díky za ně. Podle nich si od tebe s dovolením vezmu pár tipů na plánování cesty. Chceme vyjet na podzim.
Jak jste prosím tě řešili jídlo a spaní? Neměla bys náhodou mapu i z loňské dovolené - s úžasem jsem shlédl i tu.
Děkuji.
PS: Mohu oplatit kdyby jsi plánovala Itálii - Aostu.
Pavel
pkprojekt napsal(a):
Marto fotky jsou opravdu pěkné. Podruhé jsem si je prohlédl i s komentáři a díky za ně. Podle nich si od tebe s dovolením vezmu pár tipů na plánování cesty. Chceme vyjet na podzim.
Jak jste prosím tě řešili jídlo a spaní? Neměla bys náhodou mapu i z loňské dovolené - s úžasem jsem shlédl i tu.
Děkuji.
PS: Mohu oplatit kdyby jsi plánovala Itálii - Aostu.
Ahoj, spaní jsme měli po kempech i na divoko, stravování formou nákupů v místních prodejnách a marketech.
Trasy z obou dovolených ti pošlu do konce týdne na email a pokud mi zašleš Aostu, budu moc ráda.
Díky Marta
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic