Poraďte mi nějaký pneuservis,kde mi přezují 12ku,nic nez*urví a vyváží kola.Nejlépe někde v okolí Chrudimi,ale může být i v širším(40-50km) ...klidně si dojedu,když budou solidní,za rozumnou cenu a nebude vadit,že budu mít svoje gumy.Díkec!Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Zkus Dolamoto ve Štěpánově.Já tenkrát platil se svejma gumama přezutí a vyvážení myslim 800,- Je to celkem šiška,ale jsou tam kluci šikovný.
Upravil Kubrt dne 09.08.2010 21:02
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Livingspace napsal(a):
Tomáš Antl - MotoAntl Pardubice http://lide.uhk.c...index.html
pozn.když příště koupíš gumy u něj,přezuje i s vyvážením zdarma
Nedoporčuji! Pokud teda nechceš mít ty gumy obráceně...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já jezdím do Heřmanáku do pneuservisu lebduška, měl jsem svoje gumy a před dvouma rokama cena přezutí a vyvážení cca kolem 100-150,- za kolo. Jinak Antl myslím, že chce kolem 300,- za kolo kdyř u něj nekoupíš gumy. Je to v ulici od nádraží směrem k hale.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
nějak jim nejdou stránky pneuhm.cz tak jinak Jiráskova 712, 53803 Heřmanův Městec http://www.mapy.c...4%9Bstec@@
Upravil Kubicek dne 09.08.2010 23:30
HONDA PARDUBICE na Dukle, a rovnou Ti tam dají i napřání ULTRASEAL. Mám ho a jsem spokojenej.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
asi jsem Tě nepochopil... mysliš si,že jsem to napsal pod vlivem alkoholu?Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jen mi přišlo zbytečný někoho takhle pomlouvat. je to prostě tak,že kdo nic nedělá, nic nezkazí. Nebo jsi přesvědčený,že Slávek nikdy nic nepo...l? Pár let mi opečovával motku,ale nikdy bych tady na něj neprásknul, co se občas nevyvedlo. Antlovi nijak poplatnej nejsem,jezdím tam jen na přezutí a pokaždý v poho tak nevidím důvod proč ho neuvést,když chce někdo pomoct najít v okolí servis.
Livingspace)
Livingspace napsal(a):
Jen mi přišlo zbytečný někoho takhle pomlouvat. je to prostě tak,že kdo nic nedělá, nic nezkazí. Nebo jsi přesvědčený,že Slávek nikdy nic nepo...l? Pár let mi opečovával motku,ale nikdy bych tady na něj neprásknul, co se občas nevyvedlo. Antlovi nijak poplatnej nejsem,jezdím tam jen na přezutí a pokaždý v poho tak nevidím důvod proč ho neuvést,když chce někdo pomoct najít v okolí servis.
Tak za prvé : Já sem nikoho nepomluvil,jen jsem konstatoval holý fakt! A když tento MECHANIK mi potom dokáže argumentovat větou : Závodníci si ty gumy taky dávaj obráceně,tak je mi z toho malinko šoufl... Já sem k němu taky jezdil nejenom přezouvat... bohužel i na opravy motorky... BOHUDÍK to byla ta předešlá!
Slávek určitě něco zkazí,asi jako každej smrtelník,ale určitě to neřeší takovejma stupidníma žvástama... Tady to nechci rozmazávat,mile rád Ti to někdy řeknu osobně.Ono je toho totiž v celku dost
Ale pro mě za mě,ať si tam jede... Zeptal se na servis a já mu odpověděl
Upravil Kubrt dne 10.08.2010 13:59
Tak jsem včera přezul u toho Lebdušky v Heřmaňáku a za obě kola i s vyvážením nějakých 470,- Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Tak jsem včera přezul u toho Lebdušky v Heřmaňáku a za obě kola i s vyvážením nějakých 470,-
No tak to je zajímavý já platil za obe kola i s vyvázením 240,- Je pravda ze zadní se nepodarilo vyvázit protoze nemel přípravek na 1150. tak plus 50,- za vyvážení v Bylanech.
Hele,klucí,na to přezutí jezdíte s moto,nebo jen s kolesama?
Kubicek: v Bylanech kam?
já taky vozim jen kola,nejsem chuj abych jim dával ještě prachy za sundání koles z mašiny... Dík,jsem si myslel že je to motobikes...