Kam se hrabeme s endurama na babičku na čoprkrujzru aneb To nemá chybu.
Vlastně jednu malou chybu to má - jestli až se vrátí (a pokud se vrátí - viz její věk a zamýšlené destinace), nebude muset bydlet pod mostem, v lepším případě pod stanem...
Dvaašedesátiletá Angličanka Sue O'Gradyová hodlá za svou vysněnou cestu po krásách světa na Harleyi utratit veškeré úspory, i peníze za prodaný dům.
Dvaašedesátiletá Sue O’Gradyová z anglického Doncasteru se rozhodla vzhledem ke svému věku k velice odvážnému kroku. Jako velká milovnice jízdy na své silné motorce Harley Davidson chce projet svět, neváhala přitom prodat ani svůj šesti pokojový dům za v přepočtu šest miliónů korun, z nichž bude svou dobrodružnou cestu financovat.
Odvážná babička čtyřletého vnuka má v plánu utratit za svůj několikaměsíční výlet všechny své úspory včetně peněz získaných z prodeje domu, informoval deník Yorkshire Post. Obavám svých příbuzných strachujících se o její zdraví se přitom O’Gradyová jen směje.
„Myslí si, že jsem totální blázen. Ale žijeme jen jednou a já jsem připravená užít si to nejlepší, dokud mám ještě možnost,“ řekla Angličanka.
Bývalá kadeřnice z Doncasteru neměla podle svých slov žádné výčitky kvůli prodeji svého domu, kde žila posledních 20 let.
„Miluji svůj domov, žila jsem tam dlouho a je vším, co jsem si kdy přála, ale svého Harleye asi miluji ještě daleko víc, takže domek musel jít stranou,“ vysvětlila O’Gradyová.
Británii i Evropu už viděla, teď se chystá na zbytek světa
Rozvedená důchodkyně, jež je matkou dvou dospělých synů, má na svém motocyklu najeto více než 160 tisíc kilometrů, přičemž spolu s dalšími nadšenci pro Harleye procestovala celou Velkou Británii a Západní Evropu.
„Během posledních let jsem projela strašně moc kilometrů, ale nemůžu se dočkat, až uvidím i zbytek světa,“ dodala statečná babička, která se chystá zavítat do Spojených států, Afriky, Austrálie i na Střední východ.
Upravil Dovi dne 16.09.2010 10:55
Přidané 16.09.2010 13:59
To je masakr, hned se mi udělalo lépe, při představě, že ještě v šedesáti si mohu užít svůj sen
Držím palce, ať se jí vše daří.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Důchodkyně prodala svůj dům, aby mohla projet svět na Harleyi
Přidané 16.09.2010 14:09
[quote]stepan napsal:
To je masakr, hned se mi udělalo lépe, při představě, že ještě v šedesáti si mohu užít svůj sen quote]
A budeš pak už sám (bez závazků) a máš barák za šest melounů, který budeš ochoten prodat a za půl roku "projezdit" letem světem? __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Důchodkyně prodala svůj dům, aby mohla projet svět na Harleyi
Přidané 16.09.2010 17:11
Fila napsal:
šest mega neprojezdíš jen tak za půl roku "letem světem" si myslim
Jasně, měl jsem tam dát smajlíka, neberu tu cifru vážně a taky mi ta cena přijde přitažená za vlasy.
Ono kdovíjak to ve skutečnosti je, třeba na tu cestu potřebovala jenom zlomek té uvedené částky a řekla si: na co mně samotné je velký dům, prodám ho, něco si ještě užiju a za většinu zbylých peněz si pak najdu něco menšího k bydlení...