Rozhodujeme se z drahou polovičkou,že bychom letos vyrazili na silvestra někam ven.Mám plán vzít dodávku a přesunout se někam kde se dá jezdit i v zimě na motorce.Nechci do Afriky,něco v dosahu autem.Máte někdo nějakej tip v jižní evropě,kam vyrazit,kde je co k vidění?
sadilek napsal:
Rozhodujeme se z drahou polovičkou,že bychom letos vyrazili na silvestra někam ven.Mám plán vzít dodávku a přesunout se někam kde se dá jezdit i v zimě na motorce.Nechci do Afriky,něco v dosahu autem.Máte někdo nějakej tip v jižní evropě,kam vyrazit,kde je co k vidění?
ja myslim, ze toulat se okolo Sevilly napr. musi byt super.
Nezapomen na Lagunu Fuente di Piedra...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
sadilek napsal:
my byli loni přes svátky na Peloponésu a bylo to super, přes den bylo 15-20...
a k vidění je tam toho hafo, hlavně nikde žádný turisti... ale myslim že sem ti to řikal na tý Střele http://www.lc8.cz...&t=193
tady je pár fotek
to Sadilek: to není blbej nápad...takový jih Španělska a Portugalska by nebyl marný...nesnáším vedro, raději zimu "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Sadilek: to není blbej nápad...takový jih Španělska a Portugalska by nebyl marný...nesnáším vedro, raději zimu
ty si zajed do Sierra Nevady at dostanes konecne rozum
---
jinak v sobotu na dalnici mezi Anconou a Rimini .. ke konci zari.. 34 stupnu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
my byli loni přes svátky na Peloponésu a bylo to super, přes den bylo 15-20...
a k vidění je tam toho hafo, hlavně nikde žádný turisti... ale myslim že sem ti to řikal na tý Střele http://www.lc8.cz...&t=193
tady je pár fotek[/quote]
Jo to není špatnej nápad.Proberem to na Motání.
Iveta,ale preferuje spíš pyrenejský poloostrov,takže uvidíme jestli přijdou ještě nějaký nápady.
Taky by se mi to líbilo - jsem ale limitovanej silvestrem,kterýho asi musím prožít tady. Na leden je to moc pěknej nápad, tak kdybys to myslel vážně, veď mě - nás v pořadníku a třeba to dopadne
Takže po zkoušce vtisknutí 2 motorek do mojí T4 je jasno.Vyrazíme 25.12 a vypadá to na trajekt z Benátek do Patrasu a pak motorky ven a hurá.Iveta změnila plány a pojede si huntovat tělo na lyže takže jsme 2 chlapi.Nějaký pointy už mám,ale nejvíc si slibuju od Doca tady z fóra co žije v Aténách.Kdyby Vás něco napadlo budu rád za všechny nápady.
- okolí starověkých Delf - určitě kláštěr sv. Lukáše (Osiou Louka)
- Nafplio a východní pobřeží do Leonidia a potom do kopců směrem na Cosmas
- nádherná je Monemvássia
- prostřední prst jihu Peloponesu s nejjižnějším cípem - městečko Vathia
- jeskyně u Pyrgos Dirou, které nám doporučil Doc
- parádní je oblast mezi Dimitsanou-Lefkochori-Archea Olympia = kaňon řeky Lousios
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."