Není to sice o motorkách, a fotek z cesty tam také moc není, ale já tam na motce jet chtěl. No, motory to jsou pořádné.
Byl jsem se podívat na vojenské letecké střelnici ve Schweiz.
Střelnice je v cca 2.200 m.n.m. Střílelo se ostrýma. Stíhačky lítaly i 100 metrů pod námi, ale taky 100 metrů nad námi a ještě střílely. No prostě na podělání. Super akce. Je to u Interlaken.
odkaz : http://picasaweb..../makovyivo
složka Axalp 2010
Třeba se to bude někomu líbit. Jen škoda, že to není se zvukem.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
IvoM napsal:
Není to sice o motorkách, a fotek z cesty tam také moc není, ale já tam na motce jet chtěl. No, motory to jsou pořádné.
Byl jsem se podívat na vojenské letecké střelnici ve Schweiz.
Střelnice je v cca 2.200 m.n.m. Střílelo se ostrýma. Stíhačky lítaly i 100 metrů pod námi, ale taky 100 metrů nad námi a ještě střílely. No prostě na podělání. Super akce. Je to u Interlaken.
odkaz : http://picasaweb..../makovyivo
složka Axalp 2010
Třeba se to bude někomu líbit. Jen škoda, že to není se zvukem.
TO JE NUTNOST!!!
bod za link..
btw: ty litas s obrima vjetronema?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To Hicks: Já stavím a servisuju a mladej je vleká nahoru. Není to možná vidět, ale ty GPS Eurocupy se lítají s 6-ti až 8-mi metrovými modely větroňů a ty největší a nejtěžší krávy mají i 40 kg, protože piloti větroňů lijou navíc do křídel vodu. Ale to asi znáš. Takže moje vlečná má 160 ccm dvouválec, rozpětí 3,1 metr, hmotnost asi 18 kg a tahá tyto obludy.
To Vjetrnik: Díky, ten Axalp je naživo fakt bomba.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
paráda,další fanda do letadel ! Luxusní fotky,máš,jen co je pravda! Viděl jsem na netu pár videií z tý střelnice a musim konstatovat,že je to masáž! Mmmm a ty F-5tky...jedny z nejkrásnějších stíhaček vubec.Myslim v moderní době...
A album La Ferté 09 jasně vítězí! Nádherný fotečky,nádherný modely,hlavně "Pfeil" a Mezek a FW...
Upravil Kubrt dne 29.10.2010 10:00
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
YouTube Video 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2