No mě teď Bob přivezl voňavou 1150 s poctivými 15! tisíci a bez jediného šrábanečku. Takové se v říši sehnat dají o mnoho snáz, i když si za ně řeknou pořád dost peněz. Ale zase tam motorky nemívají tolik doplňků jako u nás... Takže záleží co preferuješ a jak moc se chceš realizovat dovybavováním a kolik na něj máš V tuzemsku bych ale já koupil spíš radši od známého, nebo tak, aby někdo známý znal historii motorky... (krom výjimečných superstavů, samo)
Maiali nel Fango!
Já jsem koupil několik motorek v D pro sebe, a můžu jen doporučit. Pokaždé voňavka. Taky záleží na tom co chceš, jak to cítíš a co všechno pro to chceš udělat?
Měl jsem 1150 GS, mám 1150 GSA spokojenost s kupem u nás. Kamarád
touží po GS a tak pro něj sbírám info. Neřeším administravitu z dovozem spojenou. Je fakt, že jsou venku pěkný GS, ale taky jsou to holátka dost často. Mám názor jak by mělo být GS vybaveno a proto koukám u nás i venku. Myslím, že pro chlapa co chce GS jako svou první motorku od JW 250 bude lepší mít padáky a ne Akrapoviče
... u nas osvedceni dovozci (treba Bo a nebo rovnou v Nemecku / Rakousku. Ja treba u kamaradu zde: http://www.motorr... - i nejake mistni reference by se nasly.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure