Tak mám službu a hlídám vnoučata. Donesla si nějaké kraviny na DVD a že se budou na ně dívat. Zamítnuto. Pustil jsem jim Long Way Round a zdá se, že je to chytlo. Prej dědo, máš ještě nějaké takové filmy? Tak po obědě najedou na cestu kolem světa na dvanáctkách. Naštěstí cestopisných DVD je plný regál :-)
Tak pokud se Vám dítka budou někdy nudit, BMW zaujme pro našince každého věku.Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
www.scrc-ostrava.estranky.cz
608 822 033
Down na dvanáctkách je v angličtině. Ale vnoučatům to nevadí, jism stačí že tam jezděj ty BMW, no však víte co to je, to je taková ta motorka s tou modrobílou vrtuli co má děda na nádrži -) a jezděj na tom s babi :-)
Z těch titulů, je krásný dokument Toka Kocandy z Maroka, ale který to byl rok 2003, nebo 2004? Pak mám Poubesovy dokumenty z Maroka a dalších, kde zas jezdí Saďoch na Báwu (jinak ty Varadera v Maroku ale taky paráda a co s nima dokázali, je až neskutečné) a samozřejmě je tady taky KTM. Podstata je na těch cestách však spousta dobrodružství. Nesmím zapomenout na cestopisy Roba a jeho týmu z dílny studia CREATURE , tam jsou taky nějaká Báwa. Rumunsko, Albánie a další... No a jasně nezapomenout hlavně na čtyři DVD Igora Brezovara. No a pak mých přátel, kteří natáčeli z svých cest a něco z vlastní tvorby. Vnoučata toho mají tak do nového roku. Zatím nejvíc a těžce drtěj "cestu kostí" s Ch. Bormanem. Já jim dám nějaký medvídky Pu a Kuki a já nevím co ještě. To patří do popeláku a neplest takovýma hovadinama dětský mozky. Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
Kubrte :-)
Až se znovu narodíme na endurácký planetě, tak bych v tom neviděl problém, ha,ha,ha...
Jedna z mých dcer, zase chodí v amické uniformě, s vrhacím nožem za pásem a plynovkou v podpaždí. O víkendech, pokud nejede někam se mnou chodí střílet airsoft a cvičit taktiku. Taky dobrá úchylka. Občas to u nás vypadá jak v army shopu :-) Ta vnoučatům zase ve volných chvílích doplňuje jejich zanedbané vzdělání o tom, jak přežít v přírodě, anebo jak se bránit přesile, popřípadě i že mravenci mohou být k jídlu. Zatím nám vnoučata dávají...
Upravil Jurek dne 20.11.2010 16:31
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
a kolipak je slečně dceři že jsem tak smělý ?
Taky jsem chodívával mastit airsoft,ale trošku se mi pak zajedlo chodit v maskáčích a plný polní o víkendech a pak v tom pobíhat i v práci.Ale odreagování je to suprový...kor,když se s týmem jezdí i na větší ,několika denní akce
A s tou planetou Tě beru za slovoKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Moje nejmladší Mocuishlle bude mít devatenáct. Ty ale bacha, ona má dva Heckler kochy a M16.
Nožu tři pr...e, boxery a nunčáky. taková normální holčička v kanadách.
Nech si zajít chuť kocurik :-) Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
Jurek napsal:
Moje nejmladší Mocuishlle bude mít devatenáct. Ty ale bacha, ona má dva Heckler kochy a M16.
Nožu tři pr...e, boxery a nunčáky. taková normální holčička v kanadách.
Nech si zajít chuť kocurik :-)
Vojanda k vojákovi a 19 je fajne věk ...)
No tak fajn,no,nechám si zajít chuť ,když má ty bouchačky...já mám jen jednu,za to ale jakou,panečku Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No ono střelcem se člověk stává taky až když vystřílí první vagon nábojů, jak praví muj přítel co dělal léta snajpra.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
To byl kompliment. Střílí zadarmo, tak to umí a možná se ještě dodržuje starý zvyk, pomsta za mrtvého kamaráda. To si napáskoval každý všechno co mohl, i světlice a se vystřílely všechny zásoby ze zbrojáku najednou na jeden cíl. Jakoby projel místem tank. Báječný odvaz... Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033