Hoj. Mate někdo zkušenost jestli jde stáhnou hadička přivádějicí palivo ke vstřiku z koncovky toho V které tam je přišroubované.Byl jsem šikovnej a to napojení hadičky jsem urazil/prostě to samo prasklo/ Musel jsem koupit celej komplet.Obě napojení ke vstřikum vč.rozbočovače.Nenašel jsem že by to V někdo prodával samotný .Chválím nově otevřený -od října -moto schop BMW v Hradci Králové .Druhý den to bylo doma.Cely komplet.CHtěl bych použít jen to V na pravou stranu a nahradit to ulomený.Ale ty hadičky dělaj dojem že asi nepujdou stahnout.Nevim. Mate s tim někdo už nějakou zkušenost? Dík za radu.
martin
stáhnout jdou pěkně blbě, mám dojem že je tam 7mm průměr, tak mě napadlo tam strčit oplastovanou měděnou trubku co se používá do aut na LPG. nebo v práci máme hadice na vzduch ale co udělá benzín s něma to nemám tušení, musím to testnout.
Řeším stejný problém na R1150 GS a to uražené napojení hadičky paliva na držák vstřikovače. Poradí někdo jak se to dá vyřešit?Komplet se mi nechce kupovat.
sandman-GS napsal:
Řeším stejný problém na R1150 GS a to uražené napojení hadičky paliva na držák vstřikovače. Poradí někdo jak se to dá vyřešit?Komplet se mi nechce kupovat.
Předem moc díky
Jooo tak to se mě tajy stalo
Koupil jsem na vrakáču novej komplet. přijel domů koukal koukal. A vzal jsem nuž uřízl držák střiku odříznul jsem kousek trubičky co byla na motorce i s tím kouskem držáku střiku. Vzal jsem horkovzduch opatrně nahříval a nahřívl no a potom sjem tam dost brutálně zatlačil ten z vrakáče a jezdím dodnes.Nepoznáš rozdíl.