Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina

Jižní Amerika
tomaspelant
Přidané 23.12.2010 18:57

Registrace: 19.05.08
Nemate někdo v planu uskutečnit v nejbližši době nějakou cestu do jižní Ameriky,popřipadě Afriky??Nebo něco podobného.Jde mi o to s někým spojit sily(doprava a vyřizování papiru atd).Jsem celkem časově nevázán už to nechci dále odkladat...Eventualně budu rád kdo mi poraádí co se týče dopravy moto atd...děkuji..
tom3

Paji
Jižní Amerika
Přidané 24.12.2010 01:35

Moderátor
Registrace: 03.04.07
tomaspelant napsal:
...Eventualně budu rád kdo mi poraádí co se týče dopravy moto atd...děkuji..

Pokud by ses rozhodl poslat motorku do Jižní Ameriky letecky, mohu předat kontakt na přepravce, kterého jsme nedávno použili my.

Chocho
Jižní Amerika
Přidané 24.12.2010 08:00

Registrace: 30.04.09
tomaspelant napsal:
Nemate někdo v planu uskutečnit v nejbližši době nějakou cestu do jižní Ameriky,popřipadě Afriky??Nebo něco podobného.Jde mi o to s někým spojit sily(doprava a vyřizování papiru atd).Jsem celkem časově nevázán už to nechci dále odkladat...Eventualně budu rád kdo mi poraádí co se týče dopravy moto atd...děkuji..

Kdyby to bylo až na podzim, tak co výlet do Timbuktu?

http://chochoviny.net
Fanos Rusicka
Jižní Amerika
Přidané 24.12.2010 11:04

Registrace: 29.06.07
Vííítej doma Páji a Jirkothumbs up

bobus
Jižní Amerika
Přidané 24.12.2010 11:54

Registrace: 25.08.08
Chocho napsal:
tomaspelant napsal:

Máš to už nějak promyšlený nebo je to ve stádiu úvahy?Pokud najdem společnej termín tak mě to zajímá

Chocho
Jižní Amerika
Přidané 24.12.2010 12:43

Registrace: 30.04.09
bobus napsal:
Chocho napsal:
tomaspelant napsal:

Máš to už nějak promyšlený nebo je to ve stádiu úvahy?Pokud najdem společnej termín tak mě to zajímá

Bylo-li to na mne, tak promyšlený to plus mínus mám... i když na tom se asi moc promýšlet nedá. Kromě cca 3km na mauritánsko-marockých hranicích a pak cesty z Mopti do Timbuktu se dá jet celou dobu po asfaltu. Samozřejmě s možností kdykoli vyjet mimo. Mám par míst, kam bych se chtěl podívat a pár, kam už raději ne. Dá se to asi odjet za 2 týdny, ale měsíc by byl lepší. Termín tak listopad, protože motat se po Sahelu v létě se mi fakt nechce.

http://chochoviny.net
bobus
Jižní Amerika
Přidané 24.12.2010 14:46

Registrace: 25.08.08
Chocho poslal jsem ti pm

svata
Jižní Amerika
Přidané 24.12.2010 15:33

Registrace: 25.05.10
Jižní Amerika mě zajímá taky. Jen jsem nenašel vhodného parťáka, který má dostatek času a bude podobně naladěn jako já. Po Novém roce to můžeme probrat. Teď šťastné a veseléCool

tomaspelant
Jižní Amerika
Přidané 27.12.2010 17:50

po novém roce dáme nějakej srázek v teple a proberem to.
tom3

bystricke
Jižní Amerika
Přidané 27.12.2010 18:38

Registrace: 04.11.07
tady to jede jeden strejda se ženou,můžete ho sledovat,třeba vám ukáže nějakou zajímavou cestu
http://mimi-sanch...-blog.com/
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
hicks
Jižní Amerika
Přidané 27.12.2010 19:33

Registrace: 09.07.08
Chocho napsal:
bobus napsal:
Chocho napsal:
tomaspelant napsal:

Bylo-li to na mne, tak promyšlený to plus mínus mám... i když na tom se asi moc promýšlet nedá. Kromě cca 3km na mauritánsko-marockých hranicích a pak cesty z Mopti do Timbuktu se dá jet celou dobu po asfaltu. Samozřejmě s možností kdykoli vyjet mimo. Mám par míst, kam bych se chtěl podívat a pár, kam už raději ne. Dá se to asi odjet za 2 týdny, ale měsíc by byl lepší. Termín tak listopad, protože motat se po Sahelu v létě se mi fakt nechce.

pro mne pripada v uvahu rok 2012.

pristi rok nestiham...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

tomaspelant
Jižní Amerika
Přidané 29.12.2010 17:16

Tak hoši asi v unoru už budu v teple,příští tyden mám ještě pohovor s Igoerem a když klapne doprava tak v unoru jsem tam.Odjezd Unor návrat zatím neplánuji...to se ukáže..Každou radu uvítám....
tom3

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 68
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,719
Nejnovější člen: Dnepr

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.18 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI