Ahoj,
od listopadu jsem čerstvým majitelem 1150GS, motorkou jsem naprosto nadšen. Při pročítání fora jsem zhlédl spoustu fotek kde se čas od času někdo brodí atd. Jak moc to motoru vadí? Nedovedu si představit co to udělá s rozpáleným motorem když je prodeje např. přes nějakou říčku a voda má jen pár °C.
no určitě to moc dobře nebude když má něco teplotu že neudržíš na tom ruku a dostane to sprchu v podobě ledoví vody zatím sem teda neslyšel že by se někomu něco stalo ale dobře to nebude když ho miluješ není co řešit
No já mám takový pocit, esi on se nerozpustí, jak začne pršet. Já sem si koopil v Lojsu nepromok a vždicky gdyž začne pršat, tož ho obleču do teho nepromoka, aby sa mu neco nestalo
na válci udržíš ruku i po 150km vyjížďce... jediný co je opravdu rozpálený je výfuk... ten ti může např. zoxidovat nebo tak... takže bych se nějakýho brodu opravdu nebál... navíc GSo je na to stavěný
myslím že Buget chtěl vědět jestli to nemuže prasknout, nic takovyho se neslyšel..Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Je fakt že kdysi dávno jsme blbli u vody a vjeli s rozhicovaným fichtlem do rybníka a když jsme ho vytáhli, byl motor prakticky bez žeber Ale vážně, v tomhle ohledu bych byl klidnej, od doby toho utopenýho fichtla jsme brodil (i topil) kdeco a nikdy s tím problém co máš na mysli nebyl (nepočítám odbahnění a vysušení když jsme to utopil)
GS 1200 R Adventure
chafre napsal:
Je fakt že kdysi dávno jsme blbli u vody a vjeli s rozhicovaným fichtlem do rybníka a když jsme ho vytáhli, byl motor prakticky bez žeber Ale vážně, v tomhle ohledu bych byl klidnej, od doby toho utopenýho fichtla jsme brodil (i topil) kdeco a nikdy s tím problém co máš na mysli nebyl (nepočítám odbahnění a vysušení když jsme to utopil)
To si toho pionýra měl papírovýho, nebo si po těch žebrech mlátil kladivem. To už je pionýr trochu alaa Baron Prášil, že jo