Help........ nemužete mi někdo napsat odstín barvy co ja na motoru aspoň přibližně. Hledám ale nikde nic Dííííííííííííííííííííííky mám 1150
Upravil Kujavan dne 13.01.2011 12:25
Jak presne ten odstin potrebujes? A jak moc je to dulezite?
reseni jedna: popros nejakeho grafika, at veme Pantone nebo RAL vzorkovnik a priloz to k motoru. Jednoduche, nic te to nebude stat. Presnost...no zalezi na vasich ocich
reseni dva: lakovna a elektronicky analyzator pro michacky barev. Lepsi lakovny maji merak, aby zjistily, co maji michat dle viditelneho vzorku....
ja som niečo podobne riešil z autom. prišiel som do farby laky. robral vzorkovnik a priložil na kapotu. a ta čo pasovala najviac som kupil.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Já tam ten ďubanec nechám, je to taková krásná vzpomínka na to jak mi to řachlo ze stojánku před garáží. Bylo by to potřeba zakytovat ale nekdo mi říkal že kyt se díky tepelný roztažnosti stejěn na víku neudrží.
Pánové, ještě jedna otázka. Na motor, zvláště pak na ty místa, která jsou nejvíce tepelně namáhaná (válce, hlavy, ventil. víka), by jste doporučily jakou barvu? Jaká vydrží tu teplotu aniž by se oloupala či zabarvila...? Asi žádnou vypalovačku, protože ty bývají matné a víka jsou pololesk.
Barva na motor Motip Tato barva ve spreji má velmi dobré vlastnosti k ošetření bloku motoru. Je odolná vůči poškrábání a nárazům, dále vůči palivu, chemikáliím a vlivům počasí. Je dostatečně elastická a tím odolná vůči tepelným výkyvům. Lak nabízí ochranu před korozí, dlouho trvající lesk a snižuje zachytávání nečistot.
Vhodná na litinové i hliníkové části motoru. Není nutný žádný jiný podklad. http://www.highpe...y-na-motorTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
jinak myslím, že barva může být obyčejná... na motoru i na ventilových víkách udržíš bezproblému ruku i po velmi dlouhé jízdě... jediné co je opravdu rozpálené jsou výfuková potrubí...
Ta barva může být důležitá třeba v případě, že bude někdo řešit nové prsa na motoru - teda starší, výměnou za prasklé. A bude jim chtít udělat nějakou povrchovou úpravu, asi komaxit. Jenže jaký odstín?