Zdravím, poohlížím se po 1150GS, případně 1100Gs ... v Čechách se momentálně nenachází nic zajímavého, tak jsem zabrousil na moto.it. Kolem 5000Eur se dají sehnat docela (alespoň podle fotky) slušné kousky. Je to cca 2000Km, s přihlášením se musím pohybovat kolem 10 000,- Vyplatí se tam jet? Je to trošku risk, ale vybrat 3-4 motorky z okolí a okouknout je ...
Váš názor?
Mam Anglii a jsem spokojen,kupoval jsem ji z 6 tisici na tacho a bez skrabance.Jako problem vydim jenom tu dokola omyvanou parabolu ze sviti naopacnou stranu,muzou ti delat problem na STK.Ale da se to vyresit tak jak to udelal MALI a nebo koupit novou
BMW GS 1200 adventure
itchy napsal:
Mam Anglii a jsem spokojen,kupoval jsem ji z 6 tisici na tacho a bez skrabance.Jako problem vydim jenom tu dokola omyvanou parabolu ze sviti naopacnou stranu,muzou ti delat problem na STK.Ale da se to vyresit tak jak to udelal MALI a nebo koupit novou
Tak s tou prabolou zase takový problém není ... Z anglie bych musel posehnat nějakého dovozce .. Tam si nedojedu
Hele ja zkoumal parabolu z moto z anglie a nenašel jse m jeden jedinej rozdíl všechny čísla simboly sedělo jak pdrel na hrnec!!! je to jen v nastavení
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Pertla: Lombardie bych se nebál, rozhodně míň, než Anglie. A oba kousky co jsi našel vypadají dobře, opečovávaně (ta druhá má snad všechno nový...) a zase budou pěkně, svižněji zajetý než z Reichu.
Každopádně je evidentní, že majitelé měli k motorce vztah. Prostě severu se neboj a pokud máš možnost odtamtud motorku bez velkých potíží přivézt, tak do toho klidně jdi, většinou to bude lepší než co se prodává u nás.... Držím palce a pak se pochlub.
Maiali nel Fango!
Ahoj,já mám 1100 r.v.94 dovozenou z Itálie, přihlášeni cca.3500kč = dovozová technická + přihlášení. Doba vyřízení pro úřady do měsíce, ve skutečnosti to byl týden. Motorka byla bez škrábance, chodí jak z praku.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Na druhou stranu ani jedna nema abs.Nekomu to nevadi,ale na druhou stranu te ta motorka i s dovozem a prihlasenim vyjde min. na 135t.kc.A za to by jsi tady 1150gs bez abs tezko prodaval.A kdyz ma motorka se 70t.km skoro vse nove,tak na jednu stranu je o vyhoda,ale na druhou ji majitel asi zrovna nesetril.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Přesně tak je tam slano i ve vzduchu a je sežraný je uplně vše!! Když propátráš tady forum tak najdeš Dakara jak je uplně sežranej uplně všude!!! a poznáš to podle adresy!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Já bych to s tou solí tak neviděl. Je to sice z jiné oblasti, ale mám klasického Mercedesa z 80.let, dovoz Sicílie a auta odtamtud se vyznačují tím, že na nich žádná koroze není... Ono tam nesněží a proto ani nesolí. Ale ze severu to může být jinak, záleží asi na konkrétní motorce...
Moje je dovezená z Itálie a nic zvláštního nepozoruji. Mimochodem viděl jsem olezlou (spravně řečeno rozežranou) motorku a jednalo se o dovoz z Německa. Původní majitel ji zřejmě provozoval celoročně. Spíš než o místě je to o lidech ...
Pertla napsal:
Zdravím, poohlížím se po 1150GS, případně 1100Gs ... v Čechách se momentálně nenachází nic zajímavého, tak jsem zabrousil na moto.it. Kolem 5000Eur se dají sehnat docela (alespoň podle fotky) slušné kousky. Je to cca 2000Km, s přihlášením se musím pohybovat kolem 10 000,- Vyplatí se tam jet? Je to trošku risk, ale vybrat 3-4 motorky z okolí a okouknout je ...
Váš názor?
Čau. Mám zkušenosti s dovozem motorek z GB a SRN, IT a FR vozí kolegové a nejlepší kousky (procentuelně) jsou evidentně ze SRN. Jsou sice obvykle dražší, ale je to blíž a bývají v lepším stavu a lépe servisované.. Toť můj skromný názor..
No to je obrat, tak hodně štěstí, už máš asi vyhlídlej nějakej pěknej kousek! Je pravda, že poslední dobou se tu hezký 11ky za super cenu asi líhnou . Sám jsem se místo pro 12ku nakonec rozhodl pro 1150 aniž bych na ní kdy jen seděl a nelituju, navíc musím říct, že rozdíl oproti 12ce není bez přímého přestoupení alespoň pro mně nijak markantní, tak myslím, že 11ka na tom možná nebude o moc jinak.
A ještě taková drobnost k tý soli ve vzduchu. Ano u moře je, ale pokud není vlhko, tak skutečně jen pár metrů od břehu, což není žádná hrůza. A ještě k tý Itálii. Ona koncentrace GS je největší na severu, kde se kolikrát k moři dostanou skoro podobně často jako my. V přímořských oblastech už jsou skoro jen skůtry a velkých motorek "pomálu". Prostě tý soli bych se fakt nebál. Jediný co, tak Italové mají neskutečný kilometrový nájezd. Toho potom využívají někteří dovozci, co dvouletou motorku se 100, nebo i 150 tisícema stočí na třetinu. A pak nadáváme, jaký jsou to tam venku pasti...
Maiali nel Fango!