Bol som minuli rok v Bulharsku s rodinou na dovolenke autom.Jeto cca 1400 km.Francie je cca 1200 km.Ake su tam ceny za ubitovanie plus jedlo.Spanielsko cca1700 km.Ake su tam ceny za ubitovanie plus jedlo.V Bulharsku som zaplatil za apartman na 11 dni 310 eur plus ktomu jedlo a doprava ma to višlo na cca 1000 eur.Mate postrehy s tich dvoch statu. poradte
Byl jsem ve Francii v r. 2009 v Normandii na výročí vylodění spojenců a loni v Provance. Ale spali jsme v kempech. Cena od cc 11 do 15€. Nejlevnější ve Francii jsou F1, ale je to už dávno, co jsem v nich spal, takže cenu si nepamatuji. A navíc ještě byla ve francích. Letos se chystám do Barcelony, možná kousek dál do Taragony, potom Andora, Carcassonne, Lurdy, ještě nějaké zajímavé jeskyně a pravdpodobně Chamonix.
zahorak napsal:
Bol som minuli rok v Bulharsku s rodinou na dovolenke autom.Jeto cca 1400 km.Francie je cca 1200 km.Ake su tam ceny za ubitovanie plus jedlo.Spanielsko cca1700 km.Ake su tam ceny za ubitovanie plus jedlo.V Bulharsku som zaplatil za apartman na 11 dni 310 eur plus ktomu jedlo a doprava ma to višlo na cca 1000 eur.Mate postrehy s tich dvoch statu. poradte
ceny kempu dole ve Spanelsku okolo Sevilly + jihovychod portugalska -- mensi, nez v Alpach.
Ale byl kveten...
Jestli chces, mam par tipu na kempy v te oblasti.. MOC JICH TAM NEBYLO a kempovani na divoko celkem problem (olivove haje 100km v kuse, vsude videt...)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zahorak napsal:
Ahoj, my používáme na objednávání apartmánů nebo domů pro skupinu lidí tyto webovky: http://www.novaso...