Ahoj, mám Leo Vince na GS 1100 a origo kufrům vůbec nevadí. Můj Leo má dokonce lepší zvuk než kámošův Remus na GS 1200. Navíc se dá koupi na e-bay za cca 240 Euro.
Čus.
Ahoj, mám Leo Vince na GS 1100 a origo kufrům vůbec nevadí. Můj Leo má dokonce lepší zvuk než kámošův Remus na GS 1200. Navíc se dá koupi na e-bay za cca 240 Euro.
Čus.
Čus.
Jakej k tomu mate svod,orig.s katem,nebo nejakej Y svod ,pripadne od koho ten Y svod? Jde mi o to,aby to pak nestrilelo a pod.a hlavne se zvysil tah odspodu
Y svod - uz jsem to takhle koupil, muzu se podivat jestli tam neni nekde vyrazenej vyrobce. Bud jsem hluchej, nebo nevnimavej ale do vyfuku to strili velmi zridka.
Nevíte jestli Leoš Vincek dělá 2 verze výfuku jako je tomu u Remuse...?? Myšleno verze za kat. a verze za Y-svod. Nikde jsem to totiž nenašel. Jen verzi za kat. = Slip-On.
mrkni tady: www.hdcom.cz/leo-vince.html
je to výhradní dovozce pro ČR. Řekne ti víc.
Já mám od nich vincka s homologační vložkou a bez ní na Ysvodu to střílelo s vložkou dobrý,ale stejně jsem tam dal zpátky kat protože ten výfuk je konstrukčně postavenej na použití s katalizátorem
Jedu? Tedy žiju!