tak to nic, ja myslel, ze pisneš konkretně nějaké zkušenosti a trasy z dané oblasti /maramureš/. mapu mám, ale do prahy na rozumy se nechystám. něco v dané oblasti už máme sjeté a něco jsem nastudoval v google earth. zajímá nás oblast borsa-baia borsa a před odkalovací nádrží doleva směr ukrajinská hranice. vypadá to tam docela sjízdné a kdysi jsem se tam už pohyboval, ale pěškobusem a rád bych se tam vrátil nejen ve vzpomínkách.
My sme si pěkně pobloudily v týhle oblasti.Pěkný ježdění ale spíš na těžkou motorku. Je tam spousta cestiček .Určitě stojí za prozkoumání , sou tam odsud krásný výhledy. http://maps.googl...rent=5,0,1Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
milan enduroskola napsal:
no a co si teda třeba zavolat a upřesnit si to?
to jinak jako nikdo jinej nejel v rumunsku offroad?
tve info k dane oblasti/maramures/ by jiste zajimalo vic lidi zde na foru.je pravda, ze velka vetsina lidi krajem jen projede po silnici ze sighetu marmatei pres prislop do vatra dornei/take jsem tak jezdil/a o to nejhezci prijde, ale priznejme si, ze ta nemecka obluda plne nalozena neni moc na jezdeni po kopcich.predloni jsem se zajimal o pohori apuseny.kdyz tak kouknu do mapy tak je aji jasne proc tam lidi moc nejezdi.do rumunska vniknou vrchem a spodem zase vyfrnknou nebo opacne a to pohori jaksi malo komu vyjde do planu.ale vim kdo tam parkrat byl-zdejsi znovuzrozeny clen ivan lelak a ten ma z dane oblasti dost zkusenosti.mam tu od nej i nejake trasy do garmina-kouknu a poslu.
pokud by měl někdo o oblast maramuses a calimani zajem, mohu buď poslat trasu nebo se stavte na výstavě osobní výklad je vždy lepší. to samé pokud má někdo info pro mě.
přeci jen pokecat o dané oblasti je lepší než jen trasa do gps.
milan
Ahoj, pomalinku začínáme s partou plánovat na příští jaro Rumunsko. Chceme jet lehký off, bude to pro nás premiéra a rádi bychom si to náležitě užili. Budu rád za každou radu.
GSA = skutečná radost z jedné stopy!
My jsme jezdili s partou na dvanáctkách GS a ostrými endury jihovýchodně od Brašova, projedeš město Sacele, kolem nádrže Tarlung a pak doprava na šotolinu, v google maps je označena jako 1021.Po asi 7 km jsme zakempovali u potoka a jezdili off do hor bez kufrů.Supr místo, často se stavovali pastýři s čerstvým sýrem a mlékem.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Nori napsal:
My jsme jezdili s partou na dvanáctkách GS a ostrými endury jihovýchodně od Brašova, projedeš město Sacele, kolem nádrže Tarlung a pak doprava na šotolinu, v google maps je označena jako 1021.Po asi 7 km jsme zakempovali u potoka a jezdili off do hor bez kufrů.Supr místo, často se stavovali pastýři s čerstvým sýrem a mlékem.
Dík za tip. Zatím se přikláníme k vytvoření trasy s možností jet odněkud někam. Možnost zakempovat se a provádět "hvězdicové" výpady do okolí také nezní špatně. GSA = skutečná radost z jedné stopy!
MOJA napsal:
Ahoj, pomalinku začínáme s partou plánovat na příští jaro Rumunsko. Chceme jet lehký off, bude to pro nás premiéra a rádi bychom si to náležitě užili. Budu rád za každou radu.
Ahoj, mate uz datum +\-?
Taky se chystame..
všude dobře, s kávou nejlíp
MOJA napsal:
Ahoj, mate uz datum +\-?
Taky se chystame..
Zatím zvítězil květen bez definitivní dohody kolik dní přesně a od jakého data. Nejpravděpodobnější jsou dva týdny. Hodně bude zaležet na jaké trase se nakonec dohodneme. Doufám, že ještě někdo přihodí nějaké zkušenosti a tipy … zatím se hledáme … GSA = skutečná radost z jedné stopy!
Ten květen je v ro pěkně zradnej. Nezapomen ze jedes do hor.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis